Bağcılar‘da Yüzlerce Sokağın Asfaltı Yenileniyor

Bağcılar Belediyesi, asfaltı bozulan yüzlerce sokağın asfaltını yenileyerek bazı bölgelerde ise bozulan asfaltları tamir ediyor. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hizmet kalitesini daha da yukarılara çıkarmak için çalıştıklarını söyledi.

Nostalji bahçeleri ve parklarıyla dikkat çeken Bağcılar‘da, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. 2011 yılında planlanan, 204 sokağın asfalt yenilemesinde, 99 sokağın asfalt kaplaması yapıldı. Bağcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bu çalışma için toplam 29 bin 800 ton asfalt kullandı. Bazı sokakların asfalt kaplaması tamamen değiştirilirken, bazı sokaklarda ise bozulan asfaltlar tamir edildi. Yıl boyunca, 800 sokakta 80 bin metre karelik bir alanda asfalt yama yapılmasını öngören

Bağcılar Belediyesi, beş aylık dönemde 465 sokakta 40 bin 500 metre karelik bir alanda tamirat yaptı. Asfalt kaplamanın yanı sıra bozulan bölgeler için de asfalt yama yapan Bağcılar Belediyesi ekipleri, bunun için de toplam 32 bin 603 ton asfalt kullandı.

Park ve bahçelerin yanı sıra alt ve üst yapı yatırımları ile Bağcılar‘da hizmet kalitesini daha da yukarılara taşımaya çalıştıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, "Pek çok çalışmamız gibi asfaltlama çalışmalarımız da devam ediyor. Bazı sokaklarımızda bozulmuş asfaltı kazıyarak yeniliyoruz bazı bölgelerde ise kaplama yaparak tamirat yoluna gidiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA