Aydınspor 1923 Hazırlık Maçlarına Başladı

Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923 yeni sezon çalışmalarını sürdürdüğü Kocaeli Kartepe’de hazırlık maçlarına başladı.

Siyah beyazlı ekip İran Süper Lig takımlarından Damaashı ile ilk maçını oynadı. Aydınspor 1923 Emre Gümüşkaya ve Serdar Deniz’in golleriyle güçlü rakibi karşısında 2-1 galip gelmeyi başardı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takım, bu skorla moral depoladı.

Aydın ekibi maça Lokman, Muhittin, Emin, Emre Arıcı Taha, Altan, Feyyaz, Semih, Serdar, Sadullah, Cihan 11’i ile başladı. Altyapıdan kadroya dahil olan 3 oyuncu haricinde tüm oyuncuların oynadığı karşılaşmada siyah beyazlı ekip mücadelesi ile göz doldurdu. Damaaschı daha önce Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile yaptığı maçı 2-1 kazanmıştı.

ATATEKİN MÜCADELEDEN MEMNUN

Maç sonrasında bir açıklama yapan Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Tevfik Atatekin skorun önemli olmadığını ancak liglerin başlamasına 15 gün kalan İran takımlarından birini mağlup etmenin güzel bir sonuç olduğunu söyledi. Atatekin şunları kaydetti:”İran takımının Nijeryalı ve Senegalli önemli futbolcuları vardı.Çalışmalara başladığımızın 12. gününde kora kor mücadele ettik. Henüz adlarını bile bilmeyen bir takımın böyle bir mücadele göstermesi sevindirici. Bu maç bizim için çalışmalarımızın doğru yolda olduğunun göstergesi oldu. Hatalarımızı da en aza indirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Öte yandan, siyah beyazlı ekip Kartepe’de Göcükspor ile haftaya Pazar günü bir hazırlık maçı yapacak

Kaynak: İHA