Mamak Belediyesi Halter Takımı Minikler Türkiye Şampiyonasında 3 Altın Madalyanın Sahibi O

Mamak Belediyesi Halter Takımı Türkiye Halter Federasyonu‘nun Karabük‘te düzenlediği Minikler Türkiye Şampiyonasında 3 altın madalyayı evine götürdü. Şampiyon olan sporcular teknik hareketleri değerlendirilerek Türkiye‘nin en yetenekli sporcuları seçildi. Takımın bir sonraki hedefi Türkiye Yıldızlar Şampiyonasında başarı elde etmek.

Türkiye Halter Federasyonu‘nun Karabük‘te düzenlediği yarışmaya ve 60 sporcunun katıldığı şampiyonada Mamak Belediyesi Halter Takımı‘ndan Yusuf Andiç(12), Yunus Emre Andiç(12) ve Mutlu Sarıtaş(12) 5 siklette +45, + 50 ve + 55 kiloda kıyasıya yarıştı. Minikler kategorisinde sürekli birincilik elde eden sporcular Karabük‘te düzenlenen yarışmada da hem altın madalya kazandı hem de teknik hareketleri değerlendirilerek Türkiye‘nin en yetenekli sporcuları seçildi.akımın daha büyük başarılara imza atacağını

belirten Takım Antrenörü İsa Altınyurt "Sporcularımızın azmi ile daha büyük başarılara imza atacağız. Bir sporcunun Milli Takım düzeyine ulaşması için en az beş yıl gerekiyor. Sporcularımıza özen gösteriyoruz, emek veriyoruz. Mamak‘ı Uluslar arası arenalarda en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Sporcularımız da çalışmaların hakkını vererek bize ve Mamak‘a gurur yaşatıyor. Bizlerden desteğini esirgemeyen Mamak Belediye Başkanımız Mesut Akgül‘e teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA