Nt‘den Minikler İçin Kesintisiz Eğlence Ve Eğitim Projesi

Kitap kırtasiye zinciri NT Mağazaları Malatya Park Şubesi, okul öncesi çocuklar için ‘Kesintisiz Eğlenceli Eğitim’ isimli bir proje başlattı.

Kitap kırtasiye zinciri NT Mağazaları Malatya Park Şubesi, okul öncesi çocuklar için ‘Kesintisiz Eğlenceli Eğitim’ isimli bir proje başlattı. Proje kapsamında, okul öncesi eğitim kapsamındaki çocuklar, bu ayın ilk haftasından itibaren, eğlendirici ve öğretici etkinlikleri içeren faaliyetlere katılabilmek için NT Mağazası‘nın Malatya Park Şubesi‘ne geliyor. 8 haftalık bir müfredatı içeren etkinliklerde, yardımseverlik, söz dinleme, büyüklere saygı, düzenli olma gibi evrensel ahlak ilkeleri anlatılıyor. Bu eğitim, çocuk gelişimi eğitimi almış kişilerce eğlenceli bir müfredatla çocuklara aktarılıyor.

Mağaza Müdürü Kürşat Yüce, kurumsal olarak belirledikleri ‘kitapla buluşma noktanız’ sloganı çerçevesinde, kitap okuma alışkanlığını küçük yaşta kazandırmak için bir dizi projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. çocukların kitapla barışık bir hayata hazırlanabilmelerini hedeflediklerini söyledi. Kesintisiz Eğlenceli Eğitim projesinin de bunlardan biri olduğunu anlatan Yüce, “Çocuklarımızın kitapla barışık bir hayata hazırlanabilmeleri amacını taşıyan çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalardan biri olan projemizin,onların kitaplarla dolu bir dünyada geçirecekleri pozitif zaman dilimlerinin, kitaba olan ilginin artması yönünde olumlu etkileri olacağı kanısındayız. Faaliyetlerimize ücretsiz katılabilindiğinden,gerekli bilgiler NT Malatya Park’dan alınabilir.” dedi.