Karadağlar 35. bölüm özeti ve fragmanı

SHOW TV ekranlarında yayınlanan dizi Dostoyevski'nin 'Karamazov Kardeşler adlı romanından uyarlanmış. Zengin bir baba ve oğulları arasındaki çatışmaları anlatan dizi reyting sıralamasında da üst sıralarda yer alıyor.

Karadağlar dizisinin 35. bölüm özeti Show Tv web sitesinde yayınlandığı an da sitemizde yer alacaktır.

Karadağlar dizisi 34. bölüm özeti

Bütün mal varlığını oğlu Selahattin'e kaptıran artık yatacak yeri bile olmayan Halit Karadağ kasabayı terk eder. Beş parasız kalan ve bir dilim ekmeğe bile muhtaç olan Halit kendini yeni bir köyde, batıl inançları olan bir grup saf köylü arasında bulur. Şimdiye kadar tüm servetini insanların zayıflıkları sayesinde yapan Halit, bu yeni köyü bir fırsat olarak görür ve kendini farklı biri olarak tanıtarak köylülerin arasına karışır.

Bu arada aftan yararlanarak dağdan inen Ayfer'e Gülali kapısını açar. Ayfer'i babasından kendisine kalan bir emanet olarak gören Gülali'nin bu davranışına Gülhayat'ın tepkisi ise oldukça beklenmedik bir şekilde olur. Bundan sonra ne olursa olsun Gülali'yi kaybetmek istemeyen Gülhayat da Gülali'nin evine yerleşir ve Gülali her ne kadar istemese de Ayfer ve Gülhayat'la birlikte yaşamak zorunda kalır...

Bin Yılın Edebi Eseri Karamazov Kardeşler,

'Karadağlar' ile Show TV'de...

Yeni yayın dönemi sürprizlerine devam eden Show TV'nin, ünlü Rus yazar Dostoyevski'nin 'Bin Yılın Romanı' olarak adlandırılan 'Karamazov Kardeşler'den uyarlanan yeni dizisi 'Karadağlar' Show TV ekranlarında...

Başrolünü usta oyuncu Erdal Özyağcılar'ın üstlendiği 'Karadağlar', Halit Karadağ ve oğullarının hikayesini anlatırken Osmanlı'nın şatafatlı dönemlerinden fakirlik ve sefalet içinde geçen zor yıllara ışık tutuyor. Payidar Köyü'nde geçen hikayede köyün zengin ağaları ile fakir halkın hayatı arasındaki uçurumda geçim mücadeleleri, aile ilişkileri, sevgi, sadakat, inançlar hayat buluyor.

Yapımcılığını Med Yapım'ın, yönetmenliğini ise Oğuzhan Tercan'ın üstlendiği 'Karadağlar' da, İbrahim Çelikkol, Korel Cezayirli, Burak Sağyaşar, Ahmet Rıfat Şungar, Hatice Şendil, Güzin Özyağcılar, Zeynep Özyağcılar ve Aliona Bozbey rol alıyor. Görüntü yönetmenliğini Altın Portakal ödüllü Ertunç Şenkay’ın üstlendiği 'Karadağlar'ın çekimleri Kaz Dağları'nda devam ediyor. 'Karadağlar'ın senaryosunu ise Alican Yaraş kaleme alıyor.