Ortopedi Uzmanı Op.Dr. Çaylak Şiddete Maruz Kaldığı Sarhoş Vatandaştan Sikayetçi Oldu

Siirt Devlet Hastanesi‘nde görev yapan Ortopedi uzmanı Op. Dr. Remzi Çaylak, önceki gün hastanede şiddete maruz kaldığı vatandaştan şikayetçi oldu.

Siirt Devlet Hastanesi‘nde görev yapan Ortopedi uzmanı Op. Dr. Remzi Çaylak, önceki gün hastanede şiddete maruz kaldığı gerekçesiyle karakola gitti. Karakola giden uzman doktor şu iddialarda bulundu:

"8 Temmuz tarihinde Siirt Devlet Hastanesi‘ne gelen hasta ve sarhoş bir vatandaş muayene olmak için odama girdi. Kas gevşetici ilaç yazdırmamı istedi. Yazdırdım. Fakat sarhoş olduğu için saçma sapan hareketlerde bulunarak bana ve otomosyoncu personelime hakaret ve küfür etti. Ardından üzerime yürüyerek fiili şiddete bulundu. Araya hastanenin güvenlik personelleri girdi. Zanlıya güçlükle müdahale edildi. Küfür ve hakarete ve fiili şiddete maruz kaldığım için karakola giderek şikayetçi oldum. Ben Siirt‘te

hizmet etmek için geldim. Bu tür şiddete maruz kalmak için gelmedim. Olay ferdidir, Siirt halkına mal etmiyorum. Şikayetçiyim."

Olay hastane polisine bildirildi. Ancak, polis ekipleri geç geldiği için zanlı daha sonra olay yerinden ayrıldı. Şarhos olduğu söylenen vatandaş daha sonra hastanenin güvenlik kamerasıyla teşhis edilerek gözaltına alındığı belirtildi.

Kaynak: İHA