Belediye Çalışmaları Vatandaşları Memnun Ediyor

Kars’ta belediye tarafından yapılan çalımlar vatandaşları memnun etti.

AK Partili Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un hayata geçirdiği projeler taraflı tarafsız herkes tarafından takdirle karşılanıyor.

Yılardan beri kanalizasyon ve suyu bulunmayan mahalle ve sokaklara tek tek girerek içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi çalışmaları başlatan Başkan Bozkuş’a mahalle sakinleri dua ediyor.

Uzun zamandan beri hizmete adeta susayan Karslılar belediyenin yaptığı çalışmaları hayranlıkla izliyor. Belediye çalışanlarına zaman zaman çay, su ve yemek ikram eden mahalle sakinleri yapılan hizmetlerin kalıcı olmasının kendilerini sevindirdiğini belirttiler.

Yıllarca pis ve sağlık su borularından içme suyu kullandıklarını belirten Ataman Yıldız, çıkan boruları görünce hayrete düştüklerini söyledi.

Yıldız; “Çıkan boru ve vanaları görünce bizlerin sağlığına nasıl değer verdiklerini gördük. Yıllarca sağlığımızla oynamışlar. Bu zamana kadar nasıl yaşamışız anlamadım. Bu borulardan bizlere çocuklarımıza içme suyu veren insanlar acaba Allah’a nasıl hesap verecekler. Başkanımızdan Allah razı olsun. Onun sayesinde sağlıklı suya kavuşacağız” dedi.

Belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten İsmail Ağdaş, 50 yıldır Kars’tayım ben bir Selahattin Filtekin döneminde bir de şimdi Nevzat Bozkuş, döneminde bu şekilde çalışma gördüm. Yapılan çalışmalar bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Ama önemli olan bizlerinde yapılan bu çalışmalara sahip çıkmasıdır. Karslılar hiçbir zaman kendilerine yapılan hizmetleri unutmazlar. Biz belediye çalışmalarından memnunuz. Geç oluyor ama temiz oluyor. İnanıyorum Başkan Nevzat Bozkuş Kars’a adını altın harflerle yazdıracaktır” diye konuştu.

Kars Belediye Başkanlığı’nca 24 ayrı noktada çalışma yapılıyor. Bir taraftan asfalt yapan belediye diğer taraftan kaldırım, kanalizasyon, refujların çiçeklendirilmesi, hayvan pazarı, belediye hizmet binası, su arıtma tesisleri, pis su arıtma tesisleri, Kars çayını ıslah çalışmaları ve yeşillendirme çalışmalarını aynı anda yapıyor.

Belediye adeta şehri inşaat alanına çevirdi. Her tarafta yapılan çalışmalar Kars dışandan gelenlerin de dikkatini çekiyor.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kars’a çok önem verdiğini vurguladı. Bozkuş, merkezi hükümetin Kars için kesenin ağzını açtığına da dikkat çekti.

Bozkuş, yapılan çalışmaların Kars’ın görünümü önemli ölçüde değiştireceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA