Büyükataman: "Türkiye‘yi Hep Beraber Yöneteceğiz"

Genel seçimlerinin Türkiye için bir fırsat olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, "Türkiye‘yi hep beraber yöneteceğiz" dedi.

Büyükataman: 'Türkiye‘yi Hep Beraber Yöneteceğiz'
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, ANASİAD Genel Başkanı Eyüp Kutlucan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Sivil toplum örgütlerinin demokrasi için önemli bir unsur olduğunu belirten Büyükataman, huzur içerisinde bir seçim sürecini geçirdiklerini söyledi. Büyükataman, "Sağ duyunun hakim olması için iktidar ve ana muhalefet partisi liderlerinin kullandığı siyaset dili toplumu geriyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gerginlik stratejiisi uyguluyor. Kamplaşmaya yol açabilecek argümanlar yapılıyor. MHP, 42 yıllık geçmişi olan bir siyasi harekettir. Çok ciddi tecrübelerimiz var. Çok müstesna kadrolarımız var" diye konuştu.

"İSTİHDAM SAĞLAYANIN ELİNİ ÖPERİZ"

MHP‘nin seçim beyannamesindeki hedefleri anlatan Büyükataman, "AR-GE birimimiz çok iyi çalışıyor. Yoksulluk ve işsizliğin giderilmesi konusunda bir insanımıza istihdam sağlayan herkesin kölesi oluruz ve elini öperiz. Çok zor şartlarda Türkiye ekonomisine katkı sağlayanların sıkıntılarını biliyoruz. 12 Haziran‘da milletimiz bize fırsat verir ve ülke yönetim sorumluğunu alırsak, Türkiye‘yi beraber yöneteceğiz" şeklinde konuştu.

Büyükataman, konuşmasının ardından sanayicilerin sorularını cevapladı.

Kaynak: İHA