Gençlik Merkezi Üyelerinden Örnek Davranış

Adıyaman Gençlik Merkezi üyeleri, LYS‘ye giren öğrencilerin kalem ve silgilerini, ihtiyacı olan öğrencilere verilmek üzere Vali Ramazan Sodan‘a teslim ettiler.

Adıyaman Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Yenigün ile birlikte Vali Ramazan Sodan‘ı ziyaret eden Gençlik Merkezi üyesi gençler, amaçlarının köyde ve kırsal kesimde okuyan öğrenciler kalem, silgi ve benzeri ihtiyaçlarını karşılamak ve sosyal dayanışmayı pekiştirmek olduğunu söylediler.

Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Yengün, gençlerin paylaşım duygusunu artırmak ve sivil toplum örgütlerindeki sorumluluk duygusunu ön plana çıkarmak olduğunu belirterek, "LYS sonrası 10 bin kalemden yaklaşık 5 bin kalem ve 2 bin 500‘er açacak ve silgi topladık. Topladığımız bu kırtasiye malzemelerini 2011-2012 eğitim öğretim yılında Valiliğimizin belirleyeceği kırsal kesimdeki ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere dağıtılmak üzere teslim ettik" dedi.

Gençlik Merkezi üyelerini tebrik eden Vali Ramazan Sodan ise, "Adıyaman Gençlik Merkezi üyelerimiz kendi aralarında çok güzel çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmalardan biride geçtiğimiz günlerde üniversite sınavlarına giren öğrencilerin kalem, silgi ve açacaklarını toplayarak, kırsal kesimde okuyan öğrencilere göndermek istemeleridir. Bizlerde Valilik olarak gençlerimizin bu topladıkları kalem ve silgileri kırsal kesimde okuyan ilköğretim okulundaki öğrencilerimize dağıtacağız. Bu örnek davranışlarından

dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Gençlik Merkezi üyelerimizi bu ve buna benzer güzel ve örnek çalışmalarının da devamını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA