Bursa, Uluslararası Proje Yarışmalarına Ev Sahipliği Yapacak

2010-2011 eğitim-öğretim yılında "Bu Benim Eserim ve Bilim Şenliği" projelerinde emeği geçen okul idareci ve öğretmenlere Yıldırım İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda teşekkür belgeleri verildi.

Bursa, Uluslararası Proje Yarışmalarına Ev Sahipliği Yapacak
İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Bursa olarak proje ve bilimsel etkinlikler açısından başarılı bir yılın geride bırakıldığını, bu başarıda emeği geçen yönetici ve öğretmenleri tebrik ve kendilerine teşekkür etmek için bir kahvaltıda bir araya gelmek istediklerini söyledi. Gelecek yılda gerçekleştirilecek Bu Benim Eserim Yarışması ve Bilim Şenliği’nde görev alacak komisyonun belirleneceğini, bu yıl da geçen yıldan daha başarılı bir organizasyon ortaya konacağından emin olduğunu belirtti.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recai Albay da adı geçen proje yarışmalarına katkıda bulunan yönetici ve öğretmenlere teşekkür ettiği konuşmasında, gelecek yıl gerçekleştirilecek Bu Benim Eserim Yarışmasını Uluslararası düzeyde yapmayı hedeflediklerini, seçilecek komisyona bu anlamda daha da büyük görevler düşeceğini söyledi. Bursa’nın bir ‘marka kent’ haline geldiğini söyleyen Albay, birçok ilin Bursa’yı örnek il olarak gördüğünü belirterek, “Türkiye’nin yeni ve büyük hedefleriyle orantılı olarak Bursa olarak da bundan böyle gerçekleştirilecek etkinlikleri yurt dışına taşımayı, bundan böyle eğitim alanında da Uluslararası proje ve etkinliklerle adından söz edilen bir il olmayı hedefliyoruz” dedi.

Konuşmalardan sonra komisyonlar oluşturuldu ve Bu Benim Eserim ve Bilim Şenliği’ne katkı koyan eğitimcilere teşekkür belgeleri verildi.

Kaynak: İHA