Akay: Yerel Seçimlerde Ak Parti Daha Büyük Başarılara İmza Atacak

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, milletvekilliği mazbatalarının alınmasıyla heyecanlı bir maratona girildiğini, yeni süreçte bütün teşkilatlar ve milletvekilleriyle birlikte İzmir için hizmet yarışının başladığını kaydetti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, milletvekilliği mazbatalarının alınmasıyla heyecanlı bir maratona girildiğini, yeni süreçte bütün teşkilatlar ve milletvekilleriyle birlikte İzmir için hizmet yarışının başladığını kaydetti. Açıklanan projelerin birebir takipçisi olacağını belirten Akay, “İzmir’e hizmet için yola çıktık. Çok başarılı bir seçim sürecini tamamladık. Birbirinden değerli bakanlarımızla, milletvekili adaylarımızla yürüttüğümüz seçim kampanyasında sadece İzmir’e hizmet aşkımızı dillendirdik, projelerimizi tanıttık. Şimdi sıra, bu hizmetlerin kazandırılmasına gelmiştir.” dedi.

İlçe teşkilatlarını ayrı ayrı tebrik eden AK Parti İl Başkanı Akay, ”Bu başarı, ayrı ayrı tüm ilçelerimizde yapılan geceli gündüzlü çalışmaların, vatandaşlarımızla kurulan birebir diyalogların meyvesidir. 2014 yerel seçimlerde başarının devamının sandıklara yansıyacağını umuyorum.” şeklinde konuştu. Yaklaşan belde ve ilçe kongrelerinin, AK Parti‘ye yakışan centilmence bir süreçte tamamlanacağını da söyleyen Ömer Cihat Akay, 2007’ye kıyasla oylarını yüzde 49 arttıran teşkilatların, aynı başarıyı 2014 yerel seçimlerinde 30 ilçeye yansıtacağını iddia etti. Akay, şunları söyledi: “Genel seçimde 30 ilçe başkanımız da başarılıdır. Hepsi de çok önemli teşkilat çalışmalarına imza atmıştır. İzmirli hemşehrilerimiz bizi ve hizmetlerimizi yakından tanıdı, gönülden inandı. Teşkilatlarımız, bu moralle ve daha güçlü bir kenetlenmeyle 2014 yerel seçimleri çalışmalarının startını vermiştir."