Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanı ve özeti

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisi 2010-2011 sezon finalinde duygu dolu anlar yaşanacağa benziyor...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanı ve özeti
Öyle Bir Geçer Zaman Ki final bölüm fragmanı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki yeni bölüm fragmanı.Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanı izle. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanı seyret. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. yeni bölüm fragmanı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm izle.Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm full izle. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm hd izle. Öyle Bir Geçer Zaman Ki son bölüm izle. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanları yayınlandı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanları izle seyret.Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. yeni bölüm fragmanı izle. Öyle Bir Geçer Zaman Ki yeni bölüm fragmanı seyret. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren dizinin fenemonleri tarafından çok beğenildi. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren en çok tıklanan fragmanlar arasına girdi. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm ünde neler olacak. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölümünde Ali Kaptan balıkçıyı öldürüyor mu? Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölümünde Mete'nin başına akıl almaz olaylar geliyor. ? Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanları ve özeti beyazgazete.com'da.

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 38.BÖLÜM 1.FRAGMAN İÇİN TIKLAYIN

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 38.BÖLÜM 2.FRAGMAN İÇİN TIKLAYIN

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ
38.BÖLÜM 3.FRAGMAN İÇİN TIKLAYIN

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ ÖZEL SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

BÜTÜN DİZİLERİN ÖZEL SAYFASI İÇİN
TIKLAYIN


Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Muhteşem sezon finali!

Balıkçı’nın yeniden evlenme teklifi etmesi Cemile için büyük bir sürpriz olur. Ancak Ali Kaptan her zaman olduğu gibi yine Cemile’nin hayatını zorlaştırmak için harekete geçmiştir.

Ali hakkında şikayette bulunan Cemile’ye savcılıktan bir mektup gelir. Ancak okudukları Cemile için şoke edicidir.

Soner evden ayrılmak üzere tüm hazırlıkları yapmıştır. Bir süreliğine yurtdışına gidecek olan Soner ile vedalaşmak Aylin için çok zordur.

Radyoda grubu ile programa katılan Mete çok büyük beğeni toplar ve bu imkan ona yeni kapılar açar. Ancak hastanedeki gelişmeler ise yürek burkucudur.

Ahmet hapishaneden kaçırılır ama bunun bir bedeli vardır. Hiç bir şeyden haberi olmayan Ahmet ise Berrin’e en kısa zamanda dönmek üzere söz verir.

Cemile, Balıkçı’ya bu kez evet mi diyecek? Berrin, Hakan’ın teklifini ne yanıt verecek? Aylin, Soner ile vedalaşacak mı? Ali Kaptan’ın kafasındaki plan ne? Tüm bu soruların yanıt bulacağı “sezon finali” bölümünü kaçırmayın!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanı ve özeti

Olaylı geçen sezona veda

Erkan Petekkaya ve Ayça Bingöl'in başrollerini üstlendiği Öyle Bir Geçer Zaman ki bu akşam sezon finali ile ekrana geliyor. Bölüm kısaca şöyle; Balıkçı'nın yeniden evlenme teklifi etmesi Cemile için büyük sürpriz olur.

Ali Kaptan her zaman olduğu gibi yine Cemile'nin hayatını zorlaştırmak için harekete geçmiştir.

Ali hakkında şikayette bulunan Cemile'ye savcılıktan bir mektup gelir. Okudukları Cemile için şoke edicidir.

Bir süreliğine yurtdışına gidecek olan Soner ile vedalaşmak Aylin için zordur. Radyoda grubu ile programa katılan Mete büyük beğeni toplar ve bu imkan ona yeni kapılar açar.

Cemile, Balıkçı'ya bu kez evet mi diyecek? Aylin, Soner ile vedalaşacak mı? Ali Kaptan'ın kafasındaki plan ne? Tüm bu sorular sezon finali ile yanıt bulacak.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanı ve özeti

Aras Bulut Tarkan hayranı çıktı

Genç oyuncu, 38. Altın Kelebek Ödül Töreni’nde tanışma fırsatı bulduğu Megastar Tarkan ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanı ve özeti

Dizinin senaryosu gerçekten çalındı mı?

Nisan ayında 'Dizinin senaryosu çalındı' haberleri medyada geniş yer bulmuştu. Dizinin ileriki bölümlerinde olacak gelişmeler de bu haberde yer almıştı. Fakat dizinin ilerleyen bölümlerindeki gelişmeler o haberlerle örtüşmeye başladı...

Medyatava'nın haberine göre çalınan senaryolarda yazdığı iddia edillen gelişmeler arasında, Cemile'nin Ali Kaptan'ın tecavüzünden sonra hamile kalacağı ve bebeğine Balıkçı'nın sahip çıkacağı.

Aylin'in Mesude ve Soner'in yakınlaşmasından sonra intihara teşebbüs edeceği, İnci öğretmenin Mete'yle birlikte olacağı fakat hastalığından dolayı vefat edeceği, Ahmet'in hapse düşeceği yazıyordu.

Bu gelişmelerin neredeyse hepsi gerçek oldu. Bu da dizinin senaryoları gerçekten çalındı mı iddialarını kuvvetlendirdi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanı ve özeti