Bakan Çelik‘in Anne Ve Babasının Sağlık Durumunun İyi Olduğu Bildirildi

Devlet Bakanı Faruk Çelik‘in kardeşi Osman Çelik‘in dün gözaltına alınmasının ardından fenalaşarak hastaneye kaldırılan anne ve babasının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bursaspor Kulübü ile alakalı mali polisin yaptığı operasyon çerçevesinde Osman Çelik‘in gözaltına alınmasının ardından anne ve babası fenalaşmıştı. Baba Yaşar ve anne Hadise Çelik‘in dün akşam saatlerinde Acıbadem Bursa Hastanesi‘ne kaldırıldığı ifade edildi. Durumu ciddi olan anne Hadise Çelik‘in yoğun bakıma alındığı, eşi Yaşar Çelik‘in ise normal odada tedavi edildiği bildirildi.

Hastaların durumuyla alakalı açıklama yapan Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kaya Aksoy, rahatsızlanan Çelik çiftinin ilk tetkiklerin ardından tedaviye alındığını belirterek, "Hadise Çelik‘i, geçirdiği olaylar sarsmış durumda. Kalbindeki çarpıntıların artmış olması sebebiyle Kardiyoloji bölümüne yatırıldı. Yaşar Çelik‘te ise kalbiyle alakalı bir beslenme bozukluğu tespit ettik. Her iki hastanın da şuuru açık, genel durumları gayet iyi. Yaşar Çelik‘e ileride anjiyo yapma durumu doğabilir.

Kardiyologlarımız tekrar değerlendirecekler. Cumartesi ve pazar günü takip edilecek. Eğer durumunda bir değişiklik olursa ona göre tekrar karar verilecek. Şimdilik her ikisinin de sağlık ve sıhhati iyi. Kardiyoloji ve dahiliye ekibi tarafından takip altındalar" dedi.

Bu tür olaylarda üzüntü, heyecan ve tansiyonun büyük etkisi olduğunu ifade eden Prof. Dr. Aksoy, "Bunda stresin büyük etkisi olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA