Tbmm Başkanı Mehmet Ali Şahin‘den Aysel Tuğluk‘un Açıklamalarına Sert Yanıt

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin, BDP Milletvekili Aysel Tuğluk‘un açıklamalarına sert yanıt verdi. Şahin, "Biz onların o salyalarını ciddiye alarak cevap verecek değiliz" dedi.

Tbmm Başkanı Mehmet Ali Şahin‘den Aysel Tuğluk‘un Açıklamalarına Sert Yanıt
TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi‘ni ziyaret etti. Şahin burada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını değerlendirdi.

Şahin, terör örgütü PKK‘nın ele başı Abdullah Öcalan‘ın ‘15 Haziran‘da ya ateşkes ya kıyamet‘ şeklinde açıklama yaptığı yönünde basına sızan haberler ile son günlerde BDP Milletvekili Aysel Tuğluk‘un yaptığı açıklamalarla ilgili sert konuştu. Aysel Tuğluk‘un yapmış olduğu açıklamalara cevap veren Şahin, "İçleri fesat ve kötülük ile dolu olanlardan başka bir şey beklenmez. Bizim milletimizin sağduyusu, vatan sevgisi, birlikte yaşama arzusu, bu kötü niyetli insanların heveslerini geçmişte hep kursaklarında

bırakmıştır. Bugün ve yarın da kursaklarında bırakacaktır" dedi.

Abdullah Öcalan‘ın basına sızan açıklamalarıyla ilgili olarak ise, Türkiye Cumhuriyeti Devleti‘nin çok güçlü bir devlet olduğunu ifade eden Şahin, "(Türkiye)Terör örgütünün beyanlarına göre kendisine çekidüzen vermez. Türkiye Cumhuriyeti devleti ne yapacağını bilir. Biz onların o salyalarını ciddiye alarak cevap verecek değiliz" diye konuştu.

Kaynak: İHA