Nerde bu derin devlet?

Emniyet İstihbarat Eski Daire Başkanı Burak Orakoğlu ve Sözcü Gazetesi Ankara temsilcisi Saygı Öztürk canlı yayında fikir ayrılığına düştü.

Ece Üner'in sunduğu "Akşam Raporu"na konuk olan Burak Orakoğlu’nun “PKK’yı kullanan derin güçler var.” sözlerine Sözcü Gazetesi Ankara temsilcisi Saygı Öztürk tepki gösterdi. “Derin güç nerede? Ortaya çıksında millet yakasına yapışsın “dedi.

OPERASYON AK PARTİ’YE YÖNELİK
Başbakanın konvoyuna yönelik yapılan hain saldırının masaya yatırıldığı programda Emniyet İstihbarat Eski Daire Başkanı Burak Orakoğlu, hükümetleri devirmek için terör örgütü PKK’nın kullanıldığını öne sürdü.

Orakoğlu, Türkiye’de 4 darbenin yapıldığına dikkat çekerek “Türkiye’de hükümetleri devirmek için terör yaratılıyor. PKK’yı kullanan dış güçler, derin güçler var. PKK’nın Ergenekon’da bir çok yerde ismi geçiyor.” dedi.

BİLİNÇLİ BİR EYLEM

Saldırının eskiden beri yapılan hükümetleri götürme ve terörle oylarını azaltma operasyonu olduğunu kaydeden Orakoğlu “Bu eylem seçim öncesi Ak Parti’nin oylarını düşürmeye yönelik bir operasyondur. Bu kesinlikle bilinçli bir eylemdir.” dedi.

TERÖRİST ANKARA’NIN GÖBEĞİNDE
Orakoğlu’nun bu düşüncelerine şiddetle karşı çıkan programın diğer konuğu Sözcü Gazetesi Ankara temsilcisi Saygı Öztürk ise “Orakoğlu her şeyi Ak Parti’ye ve Ergenekon’a başlıyor. Bu eylem oy düşürmek için değil, hükümetin bölücü başını muhatap alınması için yapılmıştır. Orakoğlu’nun bahsettiği derin güç nerede? Ortaya çıksında millet bir yakasına yapışsın. Terör hep vardı. Eskiden doğuda olan teröristler şimdi, Ankara’nın göbeğine kadar dayanmış.” dedi.

BEYAZ GAZETE