Küçükaydın: Muhalefet Hizmetlerimizi Görmemek İçin Gözünü Kapatıyor

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, kente 3 bin 700 yeni derslik kazandırdıklarını belirterek, muhalefetin yapılan hizmetleri görmemek için gözünü kapattığını söyledi.

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, kente 3 bin 700 yeni derslik kazandırdıklarını belirterek, muhalefetin yapılan hizmetleri görmemek için gözünü kapattığını söyledi.

Seçim programı kapsamında esnaf ziyaretlerine devam eden AK Parti Milletvekili Küçükaydın, Yüreğir’de yaptığı çalışmalarda AK Parti’nin yaptığı hizmetleri görmek istemeyenleri eleştirdi.

Küçükaydın, “Adana’ya ve Türkiye’ye güzel hizmetler yaptık. Yeni hastaneler açtık. 2023 yılına kadar da Adana –Ankara arası hızlı tren projesi tamamlanacak. Konya’dan Ankara’ya hızlı tren bir saatte gidiyor. Bir zamanlar ‘git gel Konya 6 saat‘ deniliyordu." dedi.

AK Parti olarak Adana’ya 3 bin 700 derslik yaptıklarını kaydeden Küçükaydın, "Eskiden çocuklarımız 45–50 kişilik sınıflarda ders yapıyorlardı şimdi ise 30 kişilik sınıflarda eğitimlerini sürdürüyorlar. Cumhuriyet döneminde yapılanların yarısı kadar bizim hükümetiz döneminde derslik yapıldı. Adana Metrosu‘na bu güne kadar yaklaşık 1 milyar dolar gibi bir yatırım yapılarak borçlanıldı. Bu gün ise Başbakanımızın talimatı ile metroyu borcuyla birlikte Ulaştırma Bakanlığı’mız devraldı.“ diye konuştu.

Bir milyar dolarla Adana’da yeni bir yerleşim yerinin kurulabileceğini aktaran Küçükaydın şöyle devam etti: “Ya da birçok yeri yıkıp yeniden inşa edilebilirsiniz. Bu gün bir milyar dolar büyük bir para.” ifadesini kullandı.

AK Parti ile birlikte istikrarın oluştuğunu vurgulayan Küçükaydın, “Eskiden koalisyon hükümetlerinde bu istikrar yoktu, vatandaşımız da bunu biliyor. Yine de bir grup çıkıyor, ‘acaba biz bu memleketi koalisyonlara götürebilir miyiz?‘ diyorlar. Onun için diyoruz ki; ‘İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün.‘ İstikrarın olması her zaman güzel olmuştur. Memleketimize güzel hizmetler verdik ve hala vermeye devam edeceğiz. Bunun içinde partimizi desteklemenizi güveninizin devam etmesini istiyorum.” dedi.

Esnaf ziyaretlerinde Küçükaydın’a milletvekili adayı Tamer Dağlı ve Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Arık da eşlik etti.