Oğuzeli‘nde "3. Geleneksel Kültür, Spor Ve Bahar Şenliği"

Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli Meslek Yüksekokulu tarafından “3. Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği” gerçekleştirildi.

Oğuzeli‘nde '3. Geleneksel Kültür, Spor Ve Bahar Şenliği'
Şenliğe; Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreteri Ercan Eroğlu, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, Oğuzeli Kaymakamı M. Akif Celep, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, çok sayıda akademik, idari personel, öğrenci ile Oğuzeli halkı katıldı. Şenliğin açılış konuşmasını yapan Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, “Parlayan Yıldız Gaziantep Üniversitesi‘nin Oğuzeli‘nden Parlayan Yıldızı Oğuzeli Meslek Yüksekokulu sadece eğitim-öğretim yapılan bir bina değil. Oğuzeli Meslek Yüksekokulu olarak sosyal ve kültürel etkinliklerle var olduğu Oğuzeli ile bütünleşerek topluma faydalı insanlar yetiştiren bir kurum olma misyonu ile hareket etmekteyiz” şeklinde konuştu.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve Oğuzeli Kaymakamı M. Akif Celep de, gençlere yatırım yapmanın önemini vurgulayarak, Oğuzeli‘nde her sene böylesine güzel bir etkinlikte bulunmaktan duydukları sevinci paylaştılar.

Açılış konuşmalarının sonrasında Oğuzeli Meslek Yüksekokulunda yıl içerisinde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerde başarılı olan öğrencilerimize hediyeler takdim edildi.

Oğuzeli Anadolu Lisesi tarafından sunulan halk oyunları gösterisinin sonrasında Oğuzeli Meslek Yüksekokulu bahçesinde kurulan stantlar gezildi. Sürpriz hediyelerle dolu çekilişin sonrasında müzik eşliğinde çeşitli oyunlar ve eğlencelerle şenlik coşkusu devam etti.

Birbirinden heyecanlı yarışmalar gerçekleştirildiği şenlikte öğrenciler, ip çekme, yumurta taşıma, çuval, bağlı yürüme gibi çeşitli oyunlar oynadı. Çekişmeli geçen oyunlara katılan öğrenciler, başarılı olabilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Oyunlar sonunda, kazananlara çeşitli ödüller takdim edildi.

Kaynak: İHA