Bbp‘li Yılmaz’Dan Sakatlar Derneğine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Aydın 1. sıra milletvekili adayı Ali İhsan Yılmaz, Sakatlar Derneği Aydın Şubesi Başkanı Sevgi Dinçer‘i ziyaret etti.

Bbp‘li Yılmaz’Dan Sakatlar Derneğine Ziyaret
Dernek binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Ali İhsan Yılmaz, “Hepimiz engelli adayıyız. Engelli olmak sağlıklı kalmak insanın kendi elinde değil. Biz buralara seçimden seçime gelen siyasilerden değiliz. Merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, TBMM‘de yaptığı çalışmalarda engellilerle ilgili bir çok soru önergesi meclis araştırması ve sonuç alınmış, yasalaşmış iyileştirmelere katkı vermiştir. BBP‘nin iktidarında bütün kaldırımlarda engelli rampası olacak yol yapımı üstlenen tüm kurumlara bunu mecbur hale getireceğiz. Ayrıca işyerine engelliler için giriş yapmayan hiç bir yere ruhsat verilmeyecek” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakatlar Derneği Aydın Şube Başkanı Sevgi Dinçer de, "BBP milletvekili adayı Ali İhsan Yılmaz beye nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Daha önce de Alperen Ocakları ile müşterek çalışmalarımız olmuştu.Seçimlerde sizlere başarılar diliyorum. Toplumumuzun kaçınılmaz gerçeği olan engellilerimize hayatı kolaylaştıracak projelerinizle katkılarınızı bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA