Yeni kral oyun SüperCan'ı denediniz mi? (Hemen oyun oyna)

Kral oyun karakteri SüperCan'ı hemen oynayın. Ama SüperCan'ı oynamadan önce yeni videoyu izlemeyi dei es geçmeyin. Microsoft'un 3D Gamestudio motoruyla geliştirilen SüperCan oyununa ilgi büyük.

Yeni kral oyun SüperCan'ı denediniz mi? (Hemen oyun oyna)
Kral oyun oyna. Kral oyunları oyna. Kral oyun 1 oyna. Kral oyun su tabancası. Kral oyun kız giydirme. Süper Can oyna. Kral oyun Kız oyunları. Kral oyun Zuma oyna. Kral oyun macera oyunları. Kral oyun çiftlik oyunları. Kral oyun 3d oyun oyna. Kral oyun mario oyna. Kral oyun zeka oyunları. Kral oyun yarış oyunları. Kral oyun motor yarışları. Kral oyun Kamyon yarışları. Kral oyun beceri oyunları. Kral oyun akıl oyunları. Kral oyun Ateş ve su oyna. Kral oyun Kral oyun poker oyna. Skor oyun oyna. Skor oyun gelin giydirme. Skor oyun Makyaj oyunları. Skor oyun Kız oyunları.

Türk Telekom, şimdi de çocukları Türkiye’nin yeni süper kahramanı Süper Can’la tanıştırıyor. Türkiye’nin ilk süper kahramanı Süpercan’ın, Örümcek Adam, Hulk, Wolverine ve Iron Man gibi Marvel kahramanlarıyla dünyayı kurtarmak için müthiş bir maceraya atıldığı oyunu çocuklarla buluşuyor. Tüm Türk Telekom müşterileri ev telefonlarını kullanarak oyunu ücretsiz olarak oynayabilecek.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, ülkemizin ilk süper kahramını Süpercan’ı yeni maceralarıyla çocuklara sunuyor. Türk Telekom grubu şirketlerinden Sobee Studios tarafından Marvel Characters BV işbirliği ile hayata geçirilen çevre temalı yeni oyun Süpercan’da, uzaylı istilasına karşı dünyayı kurtarmak için kahramanlar heyecan dolu bir maceraya atılıyor. Ev telefonu ile yapılan aktivasyon sonrasında tüm Türk Telekom müşterileri oyunu ücretsiz olarak oynayabilecek.
Oyunu ücretsiz olarak edinmek mümkün

Süpercan oyununu www.supercanoyun.com veya www.ttcocuk.com adreslerinden ücretsiz olarak indirmek mümkün. Oynamaya başlamak için, ana ekranda yapılan yönlendirme ile 0800 211 41 41 numarası, ev telefonlarından ücretsiz olarak aranarak oyunun aktive edilmesi sağlanıyor. Arama yaparak ev telefonu numarasını kaydettiren kullanıcılar, numaralarını kullanarak oyuna kolayca giriş yapabiliyorlar.

Türk telekom’un yeni oyununda Süpercan’a Örümcek Adam, Hulk ve Iron Man gibi Marvel evreninin efsanevi karakterleri eşlik ediyor. Çevre temalı olan ilk oyun çocuklar ile buluşuyor. Önümüzdeki günlerde TT Ofis ve Bayilerinde, Türk Telekom müşterilerini yeni sürprizler bekliyor olacak.

Yeni kral oyun SüperCan'ı denediniz mi? (Hemen oyun oyna)

Çocukların ve ebeveynlerinin birlikte eğlenebilecekleri bir macera oyunu
Süpercan oyunu, uzaydan gelen, ağaçları keserek ve çevreye tehlikeli atıklar yayarak dünyayı felakete sürüklemeye hazırlanan bir robot ordusuna karşı koyan Süpercan maceralarını konu alıyor. Süpercan’ın kritik anlarında yardıma Örümcek Adam, Hulk, Wolverine ve Iron Man gibi Marvel süper kahramanları yetişiyor.
Süpercan çocukların eğlenerek oynayabilecekleri bir oyun olmakla birlikte, ebeveynlerin de çocuklarıyla sıkılmadan, hoş vakit geçirebilecekleri bir macera oyunu olma özelliği taşıyor. Çevre temalı oyunla başlayacak Süper Can serisi, çocuklara vizyon kazandıracak maceralar ve çok ilginç görevlerle hem oyun hem seri filmlerle eğlendirmeyi ve eğlenirken de ögretmeyi hedefliyor.

Örümcek Adam, Hulk, Wolverine ve Iron Man yeniden Türkiye’de
Çocuklarla bilgisayar oyunu, çizgi romanlar ve internet çalışmalarıyla buluşacak olan Süper Can, farklı şehirlerde düzenlenen etkinliklerle, bu yılda ülkemizi ziyaret eden Marvel kahramanlarına ev sahipliği yapıyor.

Yeni kral oyun SüperCan'ı denediniz mi? (Hemen oyun oyna)

Dünyanın eğlence devlerini her yıl Türk çocuklarıyla buluşturan Türk Telekom Çocuk Portalı TT Çocuk, yıl boyunca dünyanın en önemli markalarını ve yeniliklerini müşterilerine sunmaya devam edecek.

SÜPER CAN VİDEOSU