Transformers Kahramanları İstanbul Sokaklarında

Transformers‘ın kahraman robotları Optimus Prime ve Bumblebee, ‘Decepticon‘lara karşı İstanbul‘u korumak için geliyor.

Transformers Kahramanları İstanbul Sokaklarında
Tüm dünyada gişe rekorları kıran ve en sevilen aksiyon yapımlarından biri olan Transformers‘ın üçüncü ve son filminin 1 Temmuz 2011‘de Türkiye‘de dünya ile aynı anda vizyona gireceği açıklanırken, ülkemizin süper kahramanı Süpercan, efsane robotlar Optimus Prime ve Bumblebee‘yi İstanbul‘u korumaya davet ediyor.

Maceranın 3 boyutlu ilk filmi olan "Transformers 3: Ay‘ın Karanlık Yüzü" için geri sayım sürerken, Türkiye‘nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom‘un çocuk portalı TT Çocuk iş birliğiyle 4 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen dev buluşmada, çocuklar kahraman robotlarla bir araya gelecek ve birbirinden eğlenceli sürprizlerle Transformers macerasını yaşayacak.

OPTIMUS PRIME VEYA BUMBLEBEE HER AN KARŞINIZA ÇIKABİLİR

Dünyayı korumak için ‘Decepticon‘larla mücadele eden ‘Autobot‘ların lideri Optimus Prime, kendine özgü mavi TIR görünümüyle İstanbul‘da olacak. Çocuklar TIR‘ın içinde üçüncü filmin en yeni fragmanlarını izleyebilecek, Transformers video oyunlarıyla oynayacak ve filmin yepyeni figür serisiyle tanışacak.

Transformers dünyasının en sevilen kahramanlarından Bumblebee de Optimus Prime‘a eşlik edecek. Aktivitelerde Transformers hayranları efsane ‘Autobot‘larla resim çektirebilecek, robot dönüştürme yarışmalarında hediyeler kazanabilecek ve daha birçok sürprizle keyifli bir gün geçirecek.

İstanbul‘un en popüler AVM‘lerinde çocuktan yetişkine tüm hayranlarıyla bir araya gelecek kahraman robotların tur takvimini www.transformers.com.tr adresinden izlemek mümkün.

Kaynak: İHA