"Mobilboard Türkiye" Siyasetin Hizmetinde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili adayı Soner Anafarta‘nın iki arkadaşıyla birlikte seçim çalışmalarında kullanılmak üzere yaptığı gezici bilboard aracı için "Mobilboard Türkiye" adıyla buluş patenti alındı.

Araca bağlı olarak kullanılan ve platform üzerinde iki yanlı tanıtım bilboardlarının yer aldığı "Mobilboard Türkiye", CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun 5 Haziran‘da Adana‘da Uğur Mumcu Meydanı‘nda yapacağı mitinge çağrının yapıldığı afişlerle caddelerde boy göstermeye başladı.

CHP Çukurova İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen törenle tanıtımı yapılan Mobilboard Türkiye, seçim çalışmaları için uğurlandı.

Kılıçdaroğlu ile CHP‘li aday Soner Anafarta‘nın fotoğraflarının yer aldığı Mobilboard Türkiye, günde 10 saat süreyle cadde ve sokaklarda 5 Haziran‘a kadar dolanarak Adanalıları mitinge davet edecek.

CHP Adana Milletvekili adayı Soner Anafarta, iki arkadaşıyla birlikte yaptığı Mobilboard Türkiye‘nin Patent Enstitüsü‘ne buluş olarak kaydının yapıldığını ve seçim çalışmalarında kullanılmaya başlandığını söyledi.

Kaynak: İHA