Ak Parti Kars Milletvekilleri Kahvaltıda Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelerek 8,5 yıllık icraatları hakkında bilgiler verdiler.

Ak Parti Kars Milletvekilleri Kahvaltıda Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
AK Parti Kars Milletvekili Zeki Karabayır, Devlet Planlama Teşkilatı (DTP)’den Kars için her zaman ek ödenek aldıklarını belirtti.

Karabayır, Kafkas Üniversitesi’nin Araştırma Uygula Hastanesi’nin uzamasına yapılan beceriksizliklerin neden olduğunu söyledi.

AK Parti Kars Milletvekili Zeki Karabayır; “KAÜ Araştırma Uygulama Hastanesi için 30 trilyon TL. Para ayrıldı. Ancak orada bir takım hatalar oldu. DPT’ye 70 trilyon TL. Gibi bir meblağ çıkartıldı. DTP ile yeniden görüştük. Yeni bir firma ile görüştük. Firma fizibilite raporu hazırladı. Gecikme bundan kaynaklandı. DTP tekrar programa aldı. Devlet parasını ayırdı. Üniversitenin ödeneğinden hariç. Ama yapılan beceriksizlikler Araştırma Hastanesi’ni 1 yıl geriye götürdü” dedi.

KARS İÇİN KAPI KAPI DOLAŞTIK

AK Parti milletvekili Zeki Karabayır, Kars için Bakanlıkları, genel müdürlüklüleri kapı kapı dolaştıklarını belirtti.

Karabayır; “Kars’ta yapılan yatırımların tamamlanması için biz milletvekilleri olarak zaman belediye başkanı da bize eşlik ediyordu. Adeta kapı kapı dolaştık. Okullar, yollar, Üniversite, barajlar bunların hepsi ek ödeneklerle tamamlandı. Biz Kars için çalıştık. Bizim adımız usulsüzlüklere, yolsuzluklara karışmadı. Allaha çok şükür biz Kars’ı layıkıyla temsil ettik. Kars’a çok şey yapıldı. Yapılacak yeni projeler de var. Bizim başlattığımız projeleri, bizim yaptıklarımız üzerine koyarak şimdi bizden görevi devralacak milletvekili adaylarımızın yapacağından eminiz. Biz arkadaşlarımıza her türlü desteği ağabeyleri olarak vermeye hazırız. AK Parti bir ailedir. Biz bu ailenin fertleriz. Her zaman arkadaşlarımızın yanındayız. Bizlere hakkınızı helal edin. Siz basın mensuplarıyla acı tatlı anılarımız oldu” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Mahmut Esat Güven’de yaptığı konuşmasında, Kars tarihinde yapılmayanların AK Parti iktidarı döneminde yapıldığına dikkat çekti.

Güven; “Eğitim, Sağlık, ulaşım, tarım ve hayvancılık, duble yollar, barajlar bunlar hep AK Parti iktidarı döneminde oldu. İşte Lojistik Merkez, Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattı. Bunlar Kars’ın kaderini, yazısını8 değiştirecek. Kars Türkiye’nin sınır ticareti olacak. Kars Dünya’ya açılan kapı olacak. Bizlerle beraber olduğunuz için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Daha sonra Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, söz alarak milletvekillerinin her zaman Ankara’da kendilerine yardımcı olduğunu ve birçok Kars ile ilgili sorunu bizzat milletvekillerinin çözdüğünü vurguladı.

Basın mensuplarıyla sohbet eden AK Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ile Mahmut Esat Güven her zaman basın mensuplarından destek gördüklerini de dile getirdiler.

Kars Öğretmenevi’nde verilen kahvaltıya AK Parti Milletvekilleri Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı ve basın mensupları katıldılar.

Kaynak: İHA