Mhp Konak Teşkilatı Kahvaltıda Buluştu

MHP Konak İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda milletvekili adayları seçmenleriyle gündemi değerlendirdi.

Mhp Konak Teşkilatı Kahvaltıda Buluştu
MHP Konak İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda milletvekili adayları seçmenleriyle gündemi değerlendirdi. Halkapınar‘da gerçekleşen toplantıya, MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, Şenol Bal, Selahattin Şahin, Serap Özöktem, İl Başkanı Hasan Ali Türkaslan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda söz alan İl Başkanı Türkaslan, İzmirli Gazeteci Hasan Tahsin‘in ölüm yıldönümüne rast gelen toplantının özel bir anlamı olduğunu belirterek; “O zamanlar Yunan Askerleri topraklarımıza çıkarma yapmış, her yanı işgal etmişti. Şimdi de Yunan Bankaları çiftçilerimize kolay kredi tuzağı ile topraklarımızı işgal ediyor. İlk kurşun İzmir‘den atılmıştı, inanıyorum ki 12 Haziran‘da İzmirli iktidara ilk tokadı sandıkta atacak” şeklinde konuştu.

MHP İzmir Milletvekili Şenol Bal ise, yaptığı konuşmada MHP‘nin tutarlı bir politika izleyerek halkın sorunlarını irdeleyen tek parti olduğunu söyleyerek; “Gittiğimiz her yerde halkın büyük ilgisini görüyoruz. İzmirliler Milli Mücadele ruhunu sandıkta gösterecek ve MHP‘yi iktidara taşıyacaktır. MHP, İzmir‘den şahlanacak” dedi. Kahvaltılı toplantının en çok ilgi çeken ismi MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural oldu. Vural, yaptığı kısa konuşmada; “Söyleyecek çok sözümüz var. MHP üzerinde oynanan oyunları hepiniz görüyorsunuz. Biz zamanı gelince herkese sözümüzü söyleyeceğiz. Türk Milleti nasıl bir oyunun içinde olduğunun farkında. Biz işsizliği çözmek için, yoksulun derdini çözmek için, vatanın bütünlüğü için, emekli için, genç için varız. Biz ne mutlu Türküm diyen herkesi kucaklayacak tek partiyiz” diyerek, 12 Haziran‘da herkesin sandık başına gitmesini istedi.

Kaynak: İHA