Yeni 4. Çarşı Esnafından Belediye‘ye Teşekkür Kahvaltısı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci‘ye yeni 4. çarşı esnafı tarafından bir kahvaltı düzenlenerek, yapılan belediye hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

Yeni 4. Çarşı Esnafından Belediye‘ye Teşekkür Kahvaltısı
Kahvaltıya Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve çarşı esnafı dışında, Kırşehir Milletvekili ve AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Abdullah Çalışkan, AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Muzaffer Aslan, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya ve İl Genel Meclisi Başkanı Şuayip Soysal katıldı.

Samimi bir sohbet havasında süren kahvaltıda, esnaflara belediye faaliyetleri ve ilerleyen günlerde hayata geçecek olan projelerden bahseden Başkan Bahçeci, toplumun her kesimine hitap eden ve esnafların, vatandaşların ve sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerileri ile çalışmalarını yürüttüklerini, bu sayede de Kırşehir için en doğru olan yatırımları yaptıklarını söyledi.

Yapacakları projelerde katkı sağlayan esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür eden Bahçeci, bu sayede Kırşehir‘de istikrarlı bir beraberliğin sağlandığını, bu birlik ve beraberlik ile de aşamayacakları hiçbir engelin olmadığını kaydetti.

Kahvaltı, görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Kaynak: İHA