Lösemili Çocuklara Katkıda Bulunanlara Teşekkür Belgesi Verildi

Gaziantep Üniversitesi Kültür Müdürlüğüne bağlı faaliyetlerini sürdüren, Atatürkçü Düşünce Topluluğu tarafından Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi Pediatri Servisinde tedavi gören lösemili çocuklar için düzenlenen yardım kampanyasına katkıda bulunanlara “Teşekkür Belgesi Takdim Töreni” düzenlendi.

Lösemili Çocuklara Katkıda Bulunanlara Teşekkür Belgesi Verildi
Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi Seminer Salonunda düzenlenen belge takdim törenine, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Genel Sekreter Ercan Eroğlu, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, Atatürkçü Düşünce Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü ve çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, toplumla her zaman bütünleşmenin, etkileşim içerisinde olmanın üniversitenin temel hedeflerinden biri olduğunu söyledi. Prof. Dr. Coşkun, “Biz Gaziantep Üniversitesi olarak toplumla etken konumda, toplumun gelişimine her zaman öncülük etmek anlayışından yola çıkıyoruz. Gençlerimize sadece eğitim değil, onlara duyarlılık kazandırmak, toplumla iletişimlerini daha açık kanallara taşımak, daha yüksek seviyede estetik, sanat ve kültür alanlarında toplumsal her alanda bir donanım kazandırmak üzere kendimizi adadık. Tam da bu anlamda Türkiye‘de bir ilk olan ‘Toplumsal Duyarlılık Projeleri‘ni gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz bu nedenle ciddi bir atılım içerisindeler ve bunu zevkle yapıyorlar. Atatürkçü Düşünce Topluluğumuzun Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü‘nün, öğrencilerimizin, Onkoloji Hastanemizin Başhekimi Doç. Dr. Alper Sevinç‘e ve hastane çalışanlarının katkılarıyla bir katkı kampanyası düzenlendi. Az ya da çok önemli değil. Önemli olan toplumun bir şekilde katkıda bulunması bizler için çok değerlidir. Emeği geçen, katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun tarafından, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu adına Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger‘e belge takdim edilirken, Genel Sekreter Ercan Eroğlu ve Onkoloji Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alper Sevinç tarafından, çok sayıda kurum ve kuruluşa belge takdimi gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA