Kaş‘ta Okullar Arası Futbol Turnuvası Yapıldı

Kaş Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2010-2011 eğitim ve öğretim yılı okullararası futbol turnuvası düzenlendi.

Kaş‘ta Okullar Arası Futbol Turnuvası Yapıldı
Kaş Ağullu Stadı‘nda yapılan final maçlarını Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Murat Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Şadiye Ceylan, İlçe Spor Müdürü Mustafa Aydın, okul müdürleri öğretmenler ve öğrenciler izledi.

Toplam 16 ilköğretim okulunun katıldığı turnuvanın finalinde Kaş Atatürk İlköğretim Okulu‘nu 3-1 yenen Kalkan İlköğretim Okulu minikler kategorisinin şampiyonu oldu. İkinci Kaş Atatürk İlköğretim Okulu, üçüncü ise Kasaba Şehit Yusuf Polat Bölge İlköğretim Okulu oldu. 6 lisenin katıldığı liselerarası kategorisinde ise finalde Yeşilköy Emin Kasapoğlu Çok Programlı Lisesi, Kaş İsmet Köroğlu Lisesini 2-1 yenerek şampiyon oldu. Turnuvada Kaş İsmet Köroğlu Lisesi ikinci, Kaş Lisesi ise üçüncü oldu.

Turnuva sonunda şampiyon miniklere kupayı Kaş İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şadiye Ceylan ve Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya verdi.

Kaynak: İHA