Ak Parti‘li Kavaz: Ankara‘da Erzurum İçin Çalışacağım

AK Parti‘nin seçim listesi dışında tuttuğu Erzurum Milletvekili İbrahim Kavaz, 12 Haziran‘dan sonra Ankara‘da yaşayacağını ancak Erzurum için çalışacağını söyledi.

AK Parti‘nin seçim listesi dışında tuttuğu Erzurum Milletvekili İbrahim Kavaz, 12 Haziran‘dan sonra Ankara‘da yaşayacağını ancak Erzurum için çalışacağını söyledi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Kavaz, partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi. Kavaz, yeni yasama döneminde aday gösterilmediği için kimseye kırgın olmadığını belirtti. Siyasette değişim ve dönüşümün önemine inandığını vurgulayan Milletvekili Kavaz, "Görev değişiminde alınganlık, küskünlük, kırgınlık olmaz. Siyasette değişim, yeni kan her zaman faydalıdır." dedi.

Seçim sonrasında Ankara‘ya yerleşeceğini ve burada kendisine verilecek görevi yerine getireceğine işaret eden İbrahim Kavaz, "Çocuklarımın eğitim durumu nedeniyle Ankara‘ya yerleşeceğim. Ancak nüfus kaydım Erzurum‘da bulunacak. Zaten burada dayalı döşeli bir evim var. Erzurum ile bağımı koparmam söz konusu olmayacak. Ankara‘da Erzurum için çalışacağım." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ise partiye ve Erzurum‘a hizmetlerinden dolayı Kavaz‘a teşekkür etti. Milletvekili Kavaz‘ın çalışma ve gayretlerine şahitlik ettiklerine vurgu yapan Kılıç, "AK Parti‘ye gönül verip, samimi bir dava adamı olarak hizmet etmiş olan hocamız, Sayın Vekilimiz İbrahim Kavaz‘a teşekkür ediyoruz. Vekilliği döneminde teşkilatın bütün kademeleriyle uyumlu çalıştı. Bu uyumun yansıması da şehre yatırım olarak yansıdı." diye konuştu. Daha sonra Kılıç, hizmetlerinin anısına Milletvekili Kavaz‘e plaket sundu.

    SEÇMEN MUHALEFETİN GERÇEK YÜZLERİNİ GÖRDÜ

    MHP‘yi sıkıntıya düşüren skandal video kaset görüntülerine de değinen Kılıç, seçmenin MHP ve CHP yöneticilerinin gerçek yüzlerini ve kimliklerini açık bir şekilde öğrendiğini savundu. Kılıç, isim vermeden söylem ve eylemleri ile milletin değer yargılarına ters düşen MHP Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ile Metin Çobanoğlu‘nun skandal kaset görüntülerine değinerek, "Vatandaş 12 Haziran‘da MHP ve CHP‘ye sandıkta gereken en iyi cevabı verecek." açıklamasında bulundu.