Sevilay Yükselir yine ezber bozdu

Çarşamba akşamları Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “4 Kadın 1 Erkek” programının bu hafta ki konuk moderatörü Yeni Şafak Gazetesi yazarı Salih Tuna oldu.

Programın her hafta ki bölümlerinin aksine sakin geçmesi Salih Tuna’nın işini yapmasını kolaylaştırdı.

Salih Tuna’nın modere ettiği “4 Kadın,1 Erkek”te bu hafta, MHP’de yaşanan kaset skandalı masaya yatırılırken, gazeteci-yazar Sevilay Yükselir, siyasetin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu bozduğunu söyledi.

GÜNDEME GETİRİLMESİ AYIP
Sevilay Yükselir, MHP’de yaşanan kaset skandalının siyasette olmaması gereken bir durum olduğu değerlendirmesini yaparken “Bu kaset olayı büyük bir skandal ve rezalettir. Ama şu anlamda rezalettir. Ortaya çıkmış olması, kayıtlara geçirilmiş olması ve medyanın bunu işlemesi rezalettir. Ben kişinin kendi arasında konuşurken kayıtlara alınmasını ve özel hayatın gündeme getirilmesine karşıtım çok çirkindir. Ben doğru bulmuyorum. Siyasette hızlı döneme girilmişken, bu korkunç bir şey. Bu kasetlerin gündeme getirilmesi çok çirkin. Çok ayıp şeyler, bunun üzerinden siyaset yapılmaması gerekir.” dedi.

Mhp'de Kaset Skandalı -1 için tıklayınız (video)
Mhp'de Kaset Skandalı -2 için
tıklayınız (video)
Mhp'de Kaset Skandalı -3 için
tıklayınız (video)

RECAİ YILDIRIM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

METİN ÇOBANOĞLU FOTOĞRAFLARI İÇİN
TIKLAYINIZ


BANYO YAPMAYA KORKAR OLDUK
MHP’de ki kaset skandalını değerlendiren gazeteci-yazar Nuriye Atabey ise özel hayatın gizliliğin kalmadığını söyledi. Artık evde bile rahat olmadıklarını ifade eden Atabey “Bu kaset ortaya çıktıktan sonra siyasetin geldiği noktayı görüyorsun. Çok ayıp. Kasti komple izledim baştan sona. Emin ol, hiçbir şey yok. Alkol almış insanların kendi aralarında konuştuğu bir görüntü. Burada Bahçeli’yi de eleştirenlere bir cevap olmuştur. Bahçeli’yi tebrik ediyorum. Çünkü gereğini yapmıştı. O kadar özel hayatımız deşifre edildi ki. Evde banyo yapmaya korkar olduk, yemin ederim duşa girmeye korkar aldık. Acaba biri bizi dinliyor mu ,kameraya mı alıyor şeklinde.” şeklinde konuştu.

SİYASETE ALET EDİLMEMELİ

Gazeteci Hilal Kaplan ise bu tür kasetlerin siyasete alet edilmesinin yanlış olduğu değerlendirmesini yaparken “Kaset ile siyasete müdahale edilmesi çok yanlış. Nasıl askerin siyasete müdahalesini kabul etmiyorsak, Bu da buna benzer bir şey. Dışarıdan bazı güçlerin müdahale etmesi anlamına geliyor. Kasetin içeriğine baktığımızda herkesin konuşabildiği konular değil. Aleviler ve başörtülülerle ilgili konuştuğu konuşlar kabul edilemez.ç Devlet Bahçeliyi tebrik etmek gerekir istifaya zorladığı için .Zaten bu isimler kaldığında tabandan büyük tepki çekerdi. Bun anlamda doğru ver olması gerekeni yapmıştır.” diye konuştu.

13 HAZİRAN SABAHI YENİDEN CHP SLOGANLARI ATILACAK
Programın sonlarına doğru Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik “ana….a” sözünü değerlendirmeye alan Sevilay Yükselir, Kemal Kılıçdaroğlu’nu yakından tanıdığı fakat siyasete girdikten sonra sakin tavrının söyledi. Yükselir ikginç bir iddiada da bulunarak “ Siyaset onu bozdu. Mahvetti yani. Şimdi yine bana kızacaklar ama slogan bile hazır. Birileri 13 Haziran sabahı CHP’ye “Yeniden CHP” sloganı ile gidecek” dedi.

Ülke gündemine dair yapılan değerlendirmelerin ardından programın bu hafta ki moderatörü Yeni Şafak Gazetesi yazarı Salih Tuna “Zordu, ama güzeldi” diyerek esprili bir şekilde programı kapadı.

METİN ÇOBANOĞLU SALDIRIYA UĞRADI


Kaset skandalının ardından görevinden istifa eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu parti genel merkezinde saldırıya uğradı.

Dilekçesini sunmak ve eşyalarını toplamak için aracıyla MHP Genel Merkez binasına gelen Çobanoğlu'na dışarıdaki bir grup partilinin 'İsmimizi lekeledin' diyerek sözlü tacizde bulunduğu öğrenildi. Grup, bununla da yetinmeyerek Metin Çobanoğlu'nun aracına saldırdı.

Aracın lastiklerinin yanısıra camları ve içerisinde de maddi hasar oluştu. Çobanoğlu'nun, otomobilini Mevlana Bulvarı üzerinde bıraktığı belirlendi. Araç, Çobanoğlu'nun şoförü ve yardımcıları eşliğinde çekici aracılığıyla bölgeden çekildi.

BEYAZ GAZETE