Dunkin Donuts, Kraliyet Düğününü Özel Ürünleriyle Kutluyor

İngiltere Prensi William ve Kate Middleton‘un düğün çılgınlığına Amerika‘nın simge markalarından Dunkin Donuts da katıldı.

Dunkin Donuts ve Baskin Robbins‘i bünyesinde barındıran Dunkin Brands, kraliyet düğününü Avrupa‘da ve Kuzey Amerika‘da bulunan dükkanlarındaki birçok özel ürünleriyle kutluyor.

Dunkin Donuts, düğün münasebetiyle, kalp şeklinde içi jöle dolu vanilya kaplı hamur ve damatla gelin arasında aşkı sembolize eden çikolata parçası, "Kraliyet Ailesi Çöreği"ni, müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Baskin Robbins‘in düğünü kutlamak için satışa sunduğu ürünlerden biri de dondurmalı özel bir pasta. Beyaz vanilyalı pastanın üstünde beyaz ve mavi İngiliz gülleri ile kaplı çikolata kremalı dondurma bulunuyor.

İngiltere‘de yalnızca düğün sahibine yakın kişiler Baskin Robbins‘in "Tatlı Evlilik" olarak adlandırdığı özel şarap aromalı dondurmasını tadabilecek.

Vitrindeki yeni ürünleri farketmemesine rağmen mağazaya hergün geldiğini belirten Dunkin Donuts hayranı Dom Perno, Kraliyet Düğünü münasabetiyle özel üretim yapılmasının harika bir fikir olduğunu söylüyor.

Perno, "Her gün kötü haberler duyuyoruz. Ama şimdi burada olumlu bir şey görmek mümkün. Medyanın düğüne olan ilgisi birçok eleştiriye neden olmaya devam ediyor. Ancak insanlar bu düğünün tarihi önemini anlamıyor. Bu yüzden Dunkin Donuts‘ın bu şekilde düğün kutlamalarına iştirak etmesi gerçekten etkileyici olmuş" yorumunda bulundu.

Dunkin Donuts‘ın düğün için hazırladığı ürünlerin çok güzel bir fikir olduğunu söyleyen Ray Anne Layne de, "Yediğimiz çörekler içi sevgi ile doldurulmuş harika çörekler. Ama birkaç ay içinde kilo almamıza sebep olacaklar. Kraliyet Düğünü gerçekten çok büyük ve bir masal gibi" dedi.

Kaynak: İHA