Tgrt Haber Memleketim Ekibi Gazikent Üniversitesi‘ni Ziyaret Etti

TGRT Haber Memleketim programı ekibi, Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir‘i ziyaret etti.

Memleketim Programı‘nın Genel Yönetmeni Tahsin Gökmen ve sunucu Ayçin Gönül, Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir‘i makamında ziyaret etti. Ziyarette TGRT televizyonunda uzun yıllar Mehmetçik Programı‘nın yapımcısı ve sunucusu Tahsin Gökmen, Rektör Özdemir‘den yeni kurulan Gazikent Üniversitesi hakkında bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. İbrahim Özdemir, üniversitelerinin yeni kurulmasına rağmen sosyal sorumluluk projelerinde çok başarı adımlar attığını hatırlatarak, bu çalışmalarının

önümüzdeki eğitim öğretim döneminde artarak devam edeceğini söyledi. Gazikent Üniversitesi‘nin başarılı öğretim üyeleriyle çalıştığını ifade eden Rektör Özdemir, sadece Türkiye‘den değil, Ortadoğu ülkelerinden de öğrenci almaya başladıklarını, bunun daha da artacağını belirterek, ünlü profesörler ve öğretim görevlileriyle uluslar arası üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Üniversiteyi gezen Tahsin Gökmen de yeni kurulmasına rağmen çok hılı bir şekilde gelişen Gazikent Üniversitesi‘nin kısa zamanda marka üniversite olacağını, burada okuyacak öğrencinin de okuduğu üniversiteyle gurur duyacağını söyledi.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Özdemir, daha sonra TGRT Memleketim programı yönetmeni Tahsin Gökmen ve sunucusu Ayçin Gönül‘e üniversitenin maketi üzerinde geniş bilgi verdi.

Kaynak: İHA