StarCraft II: Heart of the Swarm detaylanıyor

StarCraft : Heart of the Swarm'ın ilk bilgileri için biraz beklemelisiniz. Ödül koleksiyonuna sahio olan StarCraft 2'nin ilk ek paketi yolda...

Çıktığı dönem en iyi PC oyunu, en iyi strateji gibi birçok dalda en iyi oyun seçilen StarCraft 2'nin ilk ek paketi Heart of the Swarm için ilk bilgiler yolda. Yapımcı Blizzard, resmi Facebook sayfasında yaptığı açıklamaya göre gelecek ay görseller, videolar ve oyun hakkında detaylı bilgiler gelebilir.

StarCraft II: Wings of Liberty adını taşıyan oyunda Terran denilen insan ırkını temsil eden grupla maceralara atılmıştık. Heart of the Swarm ile oyuncular daha çok Sarah Kerrigan ve Zerg'leri konu edinen bir kurguyla karşılaşacak.

StarCraft II çıkmadan önce resmi olarak duyurulan 'Oyun üç bölümden oluşacak' açıklaması kimi oyuncuların tedirginliğe kapılmalarına sebep oldu. Zira StarCraft II satışa sunulduğunda beklendiğinden de pahalıydı. Hem yarım hem de pahalı olan oyunu satın almaktan vaz geçenler dahi oldu. Lakin StarCraft II hem tek kişilik görev hem de çoklu oyuncu bölümleriyle bir hayli başarılıydı.

Yetkiliker gelecek olan iki oyunun 'ek paket' sıfastıyla satılacağını başlarda söylemeyerek bir nevi nabız yokladırlar. Oyunların fiyat değerlendirmesi ek paket olarka yapılacağını açıklaması gelince sular duruldu.