Tottenham Milan maçı canlı izle (Star tv izle)- Şampiyonlar Ligi

Tottenham Milan maçı canlı izle (Star tv izle)- Şampiyonlar Ligi.Tottenham Milan maçı canlı izle (Star tv izle)- Şampiyonlar Ligi izle. Tottenham Milan maçı canlı izle (Star tv izle)- Şampiyonlar Ligi izleyin. Tottenham Milan maçı canlı izle (Star tv izle)- Şampiyonlar Ligi izlemek için tıklayınız. İşte Tottenham Milan maçı canlı izle (Star tv izle

Tottenham Milan maçı canlı izle (Star tv izle)- Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda ilk maçta evinde Tottenham'a 1-0 yenilen Milan bu akşam deplasmanda turu geçmeye çalışacak. Gecenin diğer maçında Schalke ve Valencia Almanya'da karşılaşacak.

Tottenham Milan maçı canlı izle (Star tv izle)- Şampiyonlar LigiMAÇIN ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Tottenham Milan maçı canlı izle (Star tv izle)- Şampiyonlar LigiMİLAN 0-1 TOTTENHAM (İLK MAÇIN GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ)


Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ve Shakhtar Donetsk'in ardından üçüncü ve dördüncü çeyrek finalistler bu akşam belli oluyor.

İlk maçta sahasında İngiliz ekibi Tottenham'a Peter Crouch'un attığı golle 1-0 yenilen İtalyan devi Milan deplasmanda galip gelerek turu geçmeyi hedefliyor.

İspanya'da oynanan maçta Valencia ile 1-1 berabere kalarak avantaj sağlayan Schalke ise sahasında turu geçmeye çalışacak.

Serie A'da liderlik koltuğunda oturan Milan son maçında deplasmanda Juventus'u 1-0 mağlup etmeyi başardı ve ligde 11 haftadır kaybetmiyor. Tottenham ise ligdeki son maçında Wolverhampton ile 3-3 berabere kaldı.

Tottenham menajeri Harry Redknapp, ilk maçta aldıkları 1-0'ın galibiyetin avantajıyla geriye çekilip beklemeyeceklerinin altını çizdi.

Tottenham Milan maçı canlı izle (Star tv izle)- Şampiyonlar Ligi

Redknapp, "Milan'ın iyi forvetleri var ve buraya kazanmak için geliyorlar. Ama biz de savunmada kalmayacağız. Oyunculara mesajım, topu kaybettiğinizde pres yapın ve geri alın, atak yapın. Bu bizim oyun stilimiz. Eğer oyun stilimizi değiştirirsek turu geçmek çok daha zor olur'' dedi.

Bu sezon evindeki Şampiyonlar Ligi maçlarının hepsini kazanan İngiliz ekibinde uzun süredir sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Gareth Bale'nin Milan karşısında forma giymesi bekleniyor. Bale, Tottenham'ın Inter ile oynadığı grup maçlarındaki üstün performansıyla dikkat çekmişti.

Milan teknik direktörü Massimiliano Allegri, Tottenham'ın çok iyi bir takım olduğunu ve Bale dışında da çok iyi oyunculara sahip olduğunu dile getirdi:

"Gareth Bale'ın Tottenham için çok önemli bir oyuncu olduğunu biliyorum. Ancak Tottenham'da sadece Bale yok. Orta sahada ve forvette hücumu çok iyi oynayabilen futbolcular mevcut. Turu geçebiliriz, çünkü bizim de güçlü bir ekibimiz var. İlk maçı garip bir oyunla kaybettik. Bu maçta takımımın fiziksel ve mental olarak güçlü olduğunu düşünüyorum.''

Avrupa'nın en büyük kupasını yedi kez müzesine götüren Milan'da sakatlığı bulunan Andrea Pirlo ve Massimo Ambrosini ile ilk maçta Tottenham'ın yardımcı antrenörüne kafa attığı için ceza alan Gennaro Gattuso rövanşta forma giyemeyecek.

Muhtemel 11'ler

Tottenham: Gomes; Hutton, Dawson, Gallas, Assou-Ekotto, Lennon, Palacios, Modric, Bale, Van der Vaart, Crouch

Milan: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Merkel, Flamini, Seedorf; Robinho, Pato, Ibrahimovic

Raul Valencia'ya karşı

Çeyrek finale yükselecek bir diğer takımı belirleyecek maçta Almanya'da Schalke ile Valencia karşı karşıya gelecek.

İlk maçta deplasmanda 1-1 berabere kalarak avantaj yakalayan Schalke'nin Valencia karşısında en büyük kozu İspanyol yıldız Raul Gonzalez olacak.

Uzun yıllar Real Madrid forması giydikten sonra Schalke'de ilk sezonunu geçiren Raul, Mestalla'daki ilk maçta fileleri havalandırarak Avrupa kupaları tarihinin en golcü oyuncusu unvanını almıştı.

Bundesliga'da 10'uncu sırada bulunan Schalke'nin teknik direktörü Felix Magath son maçlarda taraftarlar tarafından protesto edilmişti. Alman ekibi son maçını ligde Stuttgart karşısında oynadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Schalke'de bu hafta takımla birlikte çalışmlara başlayan Hollandalı forvet Klaas-Jan Huntelaar'ın oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak.

Valencia'da sakatlıkları geçen Joaquin, Aduriz ve David Albelda Schalke karşısında forma giyebilecek durumda. İspanyol takımında ilk sezonunu geçiren Mehmet Topal'ın ilk 11'de başlaması bekleniyor.

27 haftası geride kalan La Liga'da 54 puanla üçüncü sırada yer alan Valencia son maçında deplasmanda Mallorca'yı 2-1 mağlup etti.

Muhtemel 11'ler

Schalke: Neuer; Uchida, Höwedes, Metzelder, Escudero, Farfan, Kluge, Matip, Jurado, Raul, Gavranovic

Valencia: Guaita, Bruno, David Navarro, Ricardo Costa, Mathieu, Mehmet Topal, Banega, Joaquín, Mata, Pablo, Aduriz