Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe maçın golleri izle

Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe maçın golleri izle. Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe maçın golleri izleyin. Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe maçın golleri izlemek için tıklayınız. İşte Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe maçın golleri izle...

Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe maçın golleri izle
Gençlerbirliği Fenerbahçe maç özeti izle (golleri izle)- Lig tv izle. Gençlerbirliği Fenerbahçe maç özeti izle (golleri izle)- Lig tv izleyin. Gençlerbirliği Fenerbahçe maç özeti izle (golleri izle)- Lig tv izlemek için tıklayınız. İşte Gençlerbirliği Fenerbahçe maç özeti izle (golleri izle)- Lig tv izle...

Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda, Gençlerbirliği'ni 4-2 mağlup etti.

Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe maçın golleri izleMAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe maçın golleri izleMAÇIN KARELERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe maçın golleri izle RIDVAN DİLMEN'DEN MAÇIN YORUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe maçın golleri izle MAÇ SONRASI AYKUT KOCAMAN NELER SÖYLEDİ (VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ)

Spor Toto Süper Lig'de 25. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda, Gençlerbirliği'ni 4-2 mağlup etti ve yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı 2-2'lik eşitlikle sona eren mücadelede Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller 4 yabancı oyuncusundan geldi. 14. dakikada Lugano, 22. dakikada penaltıdan Alex, 62. dakikada Niang ve 68. dakikada Santos'un golleri sarı-lacivertli takımı galibiyete taşıdı. Gençlerbirliği'nin golleri ise 25. dakikada Orhan Şam ve 45. dakikada Hurşut'tan geldi.

Maçta Gençlerbirliği'nin 3, Fenerbahçe'nin de 1 topu direkten döndü.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 54'e yükseltip yeniden liderlik koltuğuna otururken, Gençlerbirliği 27 puanda kaldı.

Kar yağışı altında oynanan maçta iki takım oyuncuları da çok iyi mücadele etti, ortaya da seyir keyfi yüksek bir 90 dakika çıktı.

TARTIŞMALI BİR GOL...
Başkent'te gol perdesini açan isim Fenerbahçe savunmasının önemli ismi Diego Lugano oldu. 14. dakikada Fenerbahçe Alex ile serbest vuruş kazandı, Alex'in ceza sahasına gönderdiği topu savunma karşılaşamak istedi. Savunma ve Fenerbahçeli oyuncuların birlikte yükseldiği top Yobo'ya doğru geldi. Ancak bu sırada Yobo ofsayt pozisyonundaydı, hakem topun Gençlerbirliği oyuncularından geldiğini düşünerek oyunu devam ettirdi. Boşta kalan topu Lugano kafayla ağlara gönderdi. 0-1.

ALEX BAŞKENT'İ SEVİYOR...
Gol krallığına emin adımlarla ilerleyen Alex de Souza, Başkent deplasmanında yine golünü attı. Gençlerbirliği savunmasının hatalı geri pasında Niang araya girmek isterken, Serdar Kulbilge ile girdiği mücadele sonrasında yerde kaldı. Hakem Özgür Yankaya tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi ve kaleci Serdar'a da sarı kartını çıkardı. 22. dakikada kazanılan penaltı atışını kullanmak için topun başına Alex geldi. Alex çok sert bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. 0-2.

ORHAN'DAN GOLLERE DEVAM...
Doping karmaşası nedeniyle uzun süre formasından uzak kalan Orhan Şam, geçtiğimiz haftadan sonra bu hafta da golünü attı. 25. dakikada hızlı gelişen Gençlerbirliği atağında Mustafa Pektemek'in pasıyla ceza sahasına giren Orhan, sağ çaprazdan çok sert vurdu ve topu köşeden ağlara gönderdi. 1-2.

HURŞUT'TAN MÜTHİŞ GOL...
Başkent'te kar yağışı altında oynanan maçta ilk yarının son dakikasında ev sahibi takımın beraberlik golü geldi. Gençlerbirliği'nin kullandığı kornerde savunmadan seken top cez yayı üzerine doğru açıldı, Hurşut sol ayağıyla voleyi vurdu ve top herkesin bakışları arasında ağlarla buluştu. 2-2.

NIANG VE SANTOS BİTİRDİ...
İkinci yarıya da iyi başlayan sarı-lacivertliler Niang ve Santos ile bulduğu gollerle maçı koparmayı bildi. 62. dakkida Alex'in akıl dolu pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Niang, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 68. dakikada ise Santos, Emre Belözoğlu'yla yaptığı verkaçla ceza sahası dışında topla buluştu, çok sert bir şut çıkardı ve topu ağlarla buluşturdu.

GÜZEL FUTBOL VE GOLLER...
Haftanın kapanış maçında ilk yarı nefesleri kesti. Fenerbahçe 22 dakikada iki gol bularak deplasmanda iki farklı üstünüğü yakaladı. Maça da hızlı başlayan sarı-lacivertliler bu baskısının sonucunu iki golle aldı. Bu gollerden sonra Gençlerbirliği oyunda üstünlüğü eline geçirmeye başladı. Hurşut, Mustafa ve Azofeifa ile gelişen ataklarla gol arayan Gençlerbirliği'nin ilk golü savunmanın önemli isimlerinden Orhan Şam'dan geldi. Bu golden sonra da beraberliği kovalayan Gençlerbirliği, ilk yarının son dakikasında Hurşut'un ayağından bulduğu golle soyunma odasına moralli gitti.

Kar yağışının şiddetini arttırdığı ikinci yarıda golleri bulan taraf Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler iki farklı üstünlüğü bir kez daha yakaladığı ikinci yarıda daha kontrollü bir futbol ortaya koydu ve rakibinin yeniden maça ortak olmasına izin vermedi. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Zumdick'in, Ermin Zec ve Yasin Öztekin'i de sahaya sürmesi mağlubiyeti engelleyemedi.

GUİZA SON 4 DAKİKADA...
Fenerbahçe'nin uzun süredir forma şansı bulamayan golcü futbolcusu Güiza, uzun bir ayrılığın ardından 18 kişilik maç kadrosunda kendisine yer buldu. Güiza, karşılaşmanın 86. dakikasında Niang'ın yerine oyuna dahil oldu. Teknik direktör Aykut Kocaman, Gençlerbirliği karşısında Miroslav Stoch'a şans tanımazken, sakatlığı tamamen geçen Güiza'yı Gençlerbirliği karşısında yedek kulübesinde oturttu.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE TEK EKSİK...
Gençlerbirliği, Fenerbahçe karşılaşmasına tek eksikle çıktı. Sol bek mevkisinin başarılı futbolcusu Murat Kalkan boynundaki rahatsızlık nedeniyle kadroya alınmadı. Bu futbolcunun yerine sol tarafta Mehmet Akgün forma giydi.

MUNUNGA SON ANDA KADRODAN ÇIKARTILDI...
Karşılaşma öncesi basın mensuplarına verilen takım listesinde ismi yer alan Gençlerbirliği'nden Mununga karşılaşmaya çıkamadı. Bu futbolcunun sol arka adalesinde çekme olduğu ve bu nedenle son anda kadrodan çıkartıldığı öğrenildi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
14. dakikada Alex'in kullandığı serbest atışta kaleci Serdar, Yobo'nun üzerinden yumrukla meşin yuvarlağı uzaklaştırmak istedi. Kısa düşen topu Lugano kaleci Serdar'ın üzerinden ağlarla buluşturdu: 0-1
17. dakikada gelişen Gençlerbirliği atağında Oktay, Serkan'ın pasıyla ceza alanın sağında buluştu. Zor pozisyonda yaptığı vuruşta meşin yuvarlak dışarı gitti.
22. dakikada orta sahadan atılan uzun pasla ceza alanına giren Niang, kaleci Serdar tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Alex topu ağlarla buluşturdu: 0-2
25. dakikada Fenerbahçe defans oyuncularını çalımlayan Mustafa'nın pasıyla ceza alanının sağında topla buluşan Orhan, zor pozisyonda yaptığı düzgün ve sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-2
26. dakikada Azofeifa'nın yaklaşık 25 metreden attığı sert şutta top az farkla direğin dibinden auta çıktı.
36. dakikada Gençlerbirliği'nin kullandığı köşe atışı sonrasında ceza alanı dışında topla buluşan Cem Can'ın sert şutunda kaleci Volkan'ı da geçen top yan direğe çarparak auta gitti.
45. dakikada Azofeifa'nın kullandığı köşe atışında defanstan seken ve ceza alanı dışına çıkan topun gelişine Hurşut'un mükemmel vuruşunda top filelerle buluştu: 2-2
Karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 eşitlikle sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
48. dakikada Alex'in yaklaşık 20 metreden attığı sert şutta kaleci Serdar topu kornere çelmeyi başardı.
61. dakikada Niang'ın altıpas içine gönderdiği topa Mehmet'ten önce kaleci Serdar meşin yuvarlağa dokunarak taca attı.
62. dakikada Alex, pasını ceza alanına koşan Niang'ın önüne bıraktı. Bu futbolcu topu biraz sürdükten sonra meşin yuvarlağı kaleci Serdar'ın solundan ağlarla buluşturdu: 2-3.
Fenerbahçe'nin golünün ardından kar yağışının stat zemininde etkili olması nedeniyle maça turuncu topla devam edildi.
67. dakikada Alex'in ceza alanı sağ çaprazından kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içinde iyi yükselen Bekir'in kafa vuruşunda top az farkla yandan dışarı çıktı.
68. dakikada Emre ile verkaçında topla son buluşan Andre Santos'un sert şutunda top kaleci Serdar'ın sağından filelerle buluştu: 2-4
76. dakikada Hurşut'un soldan yaptığı ortada yeni oyuna giren ve ilk kez topla buluşan Zec'in kafa vuruşunda topu kaleci Volkan önledikten sonra meşin yuvarlak direğe çarparak altıpas içinde kaldı. Andre Santos daha sonra topu kornere attı.
90+1. dakikada kaleci Serdar'ın degajıyla topla buluşan Zec, önündeki Baroni'den sıyrıldıktan sonra vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlak kaleci Volkan'dan sekerek kornere çıktı.
Karşılaşma Fenerbahçe'nin 4-2 üstünlüğüyle sona erdi.

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Özgür Yankaya, Nihat Mızrak, İsmail Şencan
Gençlerbirliği: Serdar, Orhan, Burak, Aykut, Mehmet, Cem Can, Azofeifa, Oktay (Dk. 75 Zec), Serkan (Dk. 57 Jedinak), Hurşut (Dk. 82 Yasin), Mustafa
Fenerbahçe: Volkan, Bekir, Lugano, Yobo, Andre Santos, Dia (Dk. 60 Baroni), Mehmet, Emre, Özer (Dk. 89 Caner), Alex, Niang (Dk. 86 Guiza)
Goller: Dk.14 Lugano, Dk. 22 Alex (penaltıdan), Dk. 62 Niang, Dk. 68 Andre Santos (Fenerbahçe), Dk. 25 Orhan, Dk. 45 Hurşut (Gençlerbirliği)
Sarı kartlar: Dk. 21 Serdar (Gençlerbirliği), Dk. 70 Baroni, Dk. 77 Andre Santos, Dk. 90+3 Lugano (Fenerbahçe)