Ak Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Şenkaya’Da Yapıldı

AK Parti İlçe danışma kurulu toplantısı Şenkaya’da yapıldı.

Toplantıya AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, İl Başkanı Murat Kılıç, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, İlçe Başkanı Yavuz Bedir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Şabanoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Aki ve parti üyeleri katıldı.

Toplantıda divan kurulu başkanı ve üyeleri seçildi. Divan kurulu seçimin ardından Saygı Duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

İlçe Belediye Başkanı Sayın Görbil Özcan, İlçede yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Başkan Özcan konuşmasında, ilçede yıllardan beri içme suyu sorunu yaşandığını belirterek, içme suyu şebekesinin tamamen yenilenip su sorununun çözüldüğünü söyledi. Özcan, ayrıca ilçenin alt yapısının da tamamen yenilendiği ve şuan alt yapının yapımına devam edildiğini kaydetti.

Belediye Başkanın konuşmasının ardından AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık konuşma yaptı. Çığlık konuşmasında kadınlarında toplantıya katılmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ülkemizde yapılacak çok iş olduğunu anlatan Çığlık, “Belki bugüne kadar seksen küsür yılda yapılamayan son 10 yıla sıkıştırılmaya çalışılıyor. Ama elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sayın başbakanımızın dediği gibi hep beraber yürüyoruz inşallah ona layık oluruz. Ülkemize layık oluruz verilen oylara layık oluruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Murat Kılıçta burada yaptığı konuşmada “Türkiye AK Parti ile beraber milli gelirini üç katına çıkardı. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde 6 bin kilometre duble yol çalışması yapıldı. Sağlık hizmeti almayan ilçe kalmadı. 2023’te Türkiye AK Parti ile beraber Dünyanın en büyük 10 ülkeden biri olmalı. Yıkılmaya yüz tutmuş tarihi eserler ayağı kaldırıldı. Türkiye her yerde söz sahibidir. Erzurum’a ikinci Üniversite yapılıyor. Erzurum’a Bölge hastanesi yapıldı şuan ise bir hastane daha yapılıyor. Sayın KILIÇ biz MHP ve CHP’ye oy veren kardeşlerimize sen bu partiden ne bekliyorsunuz diye sormak zorundayız” dedi.

İl Başkanının konuşmasının ardında toplantıya katılanlar söz aldı. Söz alan İl Genel Meclisi Üyesi Memet Adak, AK Parti iktidara geldiğinden beri ilçe de su şebekesi yapılmayan köy kalmadığını söyledi.

Toplantının kapanışının ardında AK Parti İlçe başkanlığı görevinden ayrılan Nazım Arı’ya İl Başkanı Murat Kılıç tarafından palet verildi.

Daha sonra İl Başkanı ile parti üyeleri İlçe de yeni açılan AK Parti İlçe başkanlığı binasını ile Belediye Başkanlığını ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldılar.

Kaynak: İHA