Küçük Kadınlar 119. son bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Küçük Kadınlar 119.bölümüyle 6 Mart Pazar akşamı Star TV ekranlarında olacak İşte Küçük Kadınlar 119. bölüm özeti ve fragmanı...

Küçük Kadınlar 119. son bölüm fragmanı yayınlandı
Küçük Kadınlar 119. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Küçük Kadınlar 119. bölümde neler olacak? Küçük Kadınlar 119. en son bölüm fragmanı izle. Küçük Kadınlar 119. yeni bölüm fragmanında kızlar babasına kavşuyor.

5 yıl sonra babalarını karşılarında bulan kızlar şoktadır. Ancak bu karşılaşma her iki taraf içinde hüzün ve kayıplarla doludur.

Kapının önünde bir anda babalarını gören kızlar çok şaşırırlar. Bu bir rüya mı gerçek mi uzun süre karar veremeyen kardeşler hüzün ile mutluluğu bir arada yaşarlar. Babaları Mustafa'nın annelerini ve Elif'i sorması ile kavuşma sevinci büyük bir acıya dönüşür. Artarda aldığı kayıp haberleri ile yıkılan babalarını daha fazla üzmemek için Cansu'nun hastanede yoğun bakımda olduğunu söyleyemezler. Kızlar babalarının 5 yıl nerede olduğunu, nasıl hayatta kaldığını çok merak etseler de öğrenmek için onun anlatmasını beklerler. Bir tek Bilge bu duruma tepki gösterir gerçekleri öğrenmeden babası ile daha fazla konuşmayı reddeder. Mustafa ise iki ayrı hayat arasında sıkışıp kalmıştır. O da Irak'ta bir ailesi olduğunu kızlarına söyleyemez. Mustafa'nın geliş haberi Bade, Ali ve Eylül'ü de büyük şaşkınlığa uğratır. Ancak Yeliz ve Ragıp'ın başındaki tehlike henüz tam anlamı ile geçmemiştir. Sabri'nin adamları intikam için yeniden harekete geçerler. Üstelik polisi atlatıp kızların kapısına dayanmayı başarırlar.

Yayın Tarihi : 6 Mart Pazar
Yayın Saati : 22:45 Yeni Bölüm

KÜÇÜK KADINLAR 119. BÖLÜM FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

KÜÇÜK KADINLAR 119. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ