Milenyum Memurları Derneği‘nden Vali Güvenç‘e Ziyaret

Milenyum Memurları Derneği Başkanı İsmail Yıldırım, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Vali Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti.

Dernek olarak 2003 yılında kurulduklarını, bugüne kadar birçok projelerinin olduğunu belirten Başkan Yıldırım, "Derneğimizin amacı isminden de anlaşılacağı üzere yeni bir yılın standartlarında devlet memuru yetiştirmektir. Memurlarımızı çalışan arkadaşlarımızı bugün şartlarında yetiştirip dünya standartlarıyla yarışır hale getirmektir. Aynı zamanda sivil toplum örgütü olmamızdan dolayı sosyal faaliyetlere duyarlıyız. Türkiye’nin kentleşme sorunu olduğu gibi ilimizin de kentleşme sorunu vardır. Kentleşmeyi hızlandırmak için eğitim projelerimiz var. Üreteceğimiz sosyal projeleri sizlerin desteklerini bekliyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Güvenç de, “ Bu şekilde birarada olduğunuz için sizi tebrik ediyorum. Milenyum Memurları Derneği‘nin pozitif işler yaptığını biliyoruz, takip ediyoruz. Gayretlerinizin ve çabalarınızın devamını diliyorum. Somut projelerde her zaman olduğu gibi yanınızdayız. ” diye konuştu.

Kaynak: İHA