Başkan Ergün‘den Kuşlubahçe Mahallesi‘ne Ziyaret

Haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında her hafta Cuma günü bir mahalleyi ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu hafta Kuşlubahçe Mahallesi’ndeydi.

Başkan Ergün’e ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, birim müdürleri, Belediye Meclis üyeleri, Kuşlubahçe Mahallesi Muhtarı Selim Tomruk ve mahalleli eşlik etti. Mahalle girişinde bir grup mahalleli kadın tarafından karşılanan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kadınların üst geçit ve park alanı ile ilgili taleplerini dinledi. Üst geçitle ilgili gerekli projenin Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil tarafından hazırlandığını ifade eden Başkan Ergün, kısa zamanda bu sorunun çözüleceğini müjdeledi.

Mahalleli kadınlarla görüşmenin ardından mahalle kıraathanesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ergün, vatandaşların sorunlarını dinledi. Kıraathane girişinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklara harçlık dağıtan Başkan Ergün, herkesle tek tek tokalaştı. Kuşlubahçe Mahallesi’nin sorunlarını iyi bildiğini ve bir yerden sorunların çözümü noktasında işe koyulduklarını belirten Başkan Ergün, “Mahallede 30 yıldır yapılmamış olan kaldırım, bordür ve yağmur suyu drenajı çalışmalarını başlattık ve sona geldik. İki ay gibi bir süre içerisinde de oyun alanı ve üst geçit ile ilgili sorunları gidereceğiz. Ayrıca Kuşlubahçe Mahalle muhtarlığı da yakında hizmete açılmış olacak” dedi.

Mahalle kıraathanesindeki toplantının ardından Başkan Ergün ve beraberindekiler, mahalleyi gezerek, sorun olan bölgeleri ve çalışma yapılan alanları inceledi. Mahallelerine 30 yıldır hiçbir hizmetin gelmediğinden yakınan mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün mahallede yaptırdığı kaldırım düzenleme, muhtarlık binası ve söz verdiği oyun alanı için teşekkürlerini sundu. Kuşlubahçe Camii’nin şadırvan ve tuvaletinin yapılması ile ilgili Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü’ye talimat veren Başkan Ergün, caminin bu ihtiyaçlarının en kısa sürede giderileceğini ifade etti.

Kaynak: İHA