(Özel Haber) İlköğretim Öğrencisi Burak Herkesi Ağlattı

Bursa‘da 12 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Burak Bahaddin Bulut‘un beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmesi, ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Edinilen bilgiye göre, Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Burak Bahaddin Bulut‘un boynunda şişlik belirdi. Pazar günü ailesinin hemen Dörtçelik Çocuk Hastanesi acil servisine götürdüğü Bulut‘a ertesi gün hematoloji ya da kulak burun boğaz uzmanına muayene olması söylendi. Pazartesi günü Çekirge Devlet Hastanesi kulak burun boğaz uzmanı, ilköğretim öğrencisine antibiyotik, ağrı kesici ve ağız spreyi verip bunları bir hafta kullanmasını ve yeniden kontrole

gelmesini istedi.

Ancak pazartesi günü evinde fenalaşan Burak, hemen 112 ambulansıyla kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi‘nde kurtarılamadı. Ön otopside beyin kanamasından öldüğü belirlenen Bulut‘un cenazesi, Şahadet Camii‘nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına ailesi, sevenleri, İhlas Holding çalışanları ve Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı. Arkadaşları Burak için helallik verirken, cenazeyi de mezarlığa kadar omuzlarda taşıdı.

İhlas Holding Bursa Bölge Müdürlüğünde çalışan baba Halil Bulut, dede Mehmet Durmuş ve Sabahattin Bulut taziyeleri kabul etti.

Kaynak: İHA