Ak Partili Aday Adayı Öden Ziyaretlerine Devam Ediyor

12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için temayül yoklamasına bir hafta kala aday adaylığını açıklayan ve teşkilat dışından gelip en fazla oyu alan bayan aday adayı Berna Öden, Ankara’daki mülakatın ardından çalışmalarına devam ediyor.

12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için temayül yoklamasına bir hafta kala aday adaylığını açıklayan ve teşkilat dışından gelip en fazla oyu alan bayan aday adayı Berna Öden, Ankara’daki mülakatın ardından çalışmalarına devam ediyor. Hemcinslerinin yanı sıra öğrencilere ve çiftçilere ziyaret edip kapı kapı dolaşarak Aydın’da AK Parti’nin ve seçilmesi halinde kendisinin yapacağı projelerden söz eden aday adayı Berna Öden, ziyaretlerinde vatandaşların teveccühleriyle karşılandı.

Devlet memuru olması nedeniyle görevinden istifa edip aday adaylığını açıklayana kadar hiç siyaset konuşmadığını ve gönlündeki siyasi sevdanın hep kalbinde kaldığını ifade eden Berna Öden, “Temayül yoklamasında oy kullanan teşkilat başkanından yönetim kurulu üyelerine kadar herkese teşekkür ediyorum. Parti üyelerimizin ve teşkilatlarımızın bana olan güvenini asla boşa çıkarmayacağım ve bu güvene layık olmaya çalışacağım. Bu başarı sadece benim değil, teşkilatlarımızın başarısıdır. Partimizde ben kavramı yok, biz kavramı var. Bundan sonra da böyle olacak" dedi.

“KORKUYLA DEĞİL CESARETLE YOLA ÇIKTIK”

Türkiye’nin ve Efeler Diyarı Aydın’ın aydınlık geleceği için AK Parti‘yi birinci parti yapmanın en önemli öncelikleri arasında yer aldığını ifade eden Öden “Aydınımıza hizmet etmek için başladığımız bu mücadelede korkuyla değil cesaretle yola çıktım. Partililerimizin gösterdiği teveccüh bizlere daha ağır sorumluluk yüklemiştir. Aydın’ın sorun ve sıkıntılarını yakından bilen birisi olarak elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Her zaman teşkilat üyelerimizin yanında olduğumu tekrar etmek istiyorum. Onlar bu yolda bizlerin kılavuzudur” dedi.

“AYDIN ULUSLARASI ARENADA ADINDAN SÖZ ETTİRECEK”

Aydın ilinin tarihten bu yana hem doğal hem de kültürel zenginliklere sahip bir il olduğunu ve seçilmesi halinde bu zenginliklerin değerlendirilmesi için çalışacağını kaydeden AK Partili genç bayan aday adayı Berna Öden, “Denizi, tarımsal alanları ve tarihi güzelliklerinin yanında Aydın gerçekten Allah’ın nimetlerini bolca bahşettiği bir il. Jeotermal enerjiden, rüzgar santrallerine kadar yenilenebilir temiz enerji merkezi konumundaki ilimizde istihdam sorununu çözmek için de çeşitli hazırlıklarım var. Aydın en kısa zamanda örtü altı yetiştiriciliğin de merkezi olacak. Aydın ilinin sahip olduğu tarımsal ve enerji gücüne üretime aktarırsak Aydın uluslararası arenada stratejik bir güce ulaşıp dünyada adından söz ettirecektir. Bu yönde çabalarımız devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA