Klinik Asistanlığı Eğitimi Yoğun İlgi Gördü

Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Araştırma Uygulama Merkezi (AKGİM) ve Toros Dental işbirliği ile düzenlenen Dental Klinik Asistanlığı Gelişim Programı yoğun ilgi gördü.

Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Araştırma Uygulama Merkezi (AKGİM) ve Toros Dental işbirliği ile düzenlenen Dental Klinik Asistanlığı Gelişim Programı yoğun ilgi gördü. AKGİM Müdürü öğretim görevlisi Kenan Yüce, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Bölümü’nden Dr. Rasih Felek ve Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yener Özat’ın sunumuyla gerçekleştirilen programa; Antalya, Alanya, Kemer, Fethiye, Muğla, Burdur, Bucak, Isparta, İstanbul, Ankara, Hatay, Tunceli olmak üzere 150’ye yakın dental klinik asistanı katıldı.

Program sonunda Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Âdem Bilgin, Antalya Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Caner Güleç ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Antalya Koordinatörü Alaattin Özyürek katılımcılara sertifika verdi.

    Konuyla ilgili bilgi veren Dental Klinik Asistanları Grubu Başkanı Canan Gerçek, başta Akdeniz bölgesi olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelen asistanların yoğun ilgisinden memnun olduklarını söyledi.