Başarılı Güreşçiler Ercan Bayrak Ve Fatih Başköy Ödüllendirildi

Vali Orhan Düzgün, Milli Eğitim Bakanlığı‘nca ve Türkiye Güreş Federasyonu’nca düzenlenen şampiyonalarda başarılı olan güreşçileri ödüllendirdi.

Başarılı Güreşçiler Ercan Bayrak Ve Fatih Başköy Ödüllendirildi
Vali Orhan Düzgün, Milli Eğitim Bakanlığı‘nca ve Türkiye Güreş Federasyonu’nca düzenlenen şampiyonalarda başarılı olan güreşçileri ödüllendirdi.

Vali Orhan Düzgün, 04-05 Mart tarihlerinde Kütahya’da yapılan 15-16 yaş Yıldızlar Okullararası Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası‘nda Türkiye Şampiyonu olan Ercan Bayrak ile 25-26 Şubat tarihlerinde Denizli ilinde yapılan 17-18 yaş Gençler Okullararası Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası‘nda Türkiye 3’üncüsü, Güreş Federasyonu’nca 17-18 Mart tarihlerinde Yozgat ilinde düzenlenen Yıldızlar Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası‘nda 85 kiloda Türkiye 2’ncisi olan ve Yıldızlar Greko-Romen Güreş Milli Takımı‘na seçilen Fatih Başköy’ü makamında kabul etti.

Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu’nda kalan, Ordu SHÇEK Spor Kulübü‘nün güreş sporcusu ve Ordu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi olan Ercan Bayrak ve Fatih Başköy’ü başarılarından dolayı kutlayan Vali Düzgün, iki güreşçinin gerek Milli Eğitim Bakanlığı‘nca düzenlenen okullararası güreş şampiyonalarında ve gerekse Güreş Federasyonu‘nca düzenlenen Türkiye şampiyonalarında, ili başarıyla temsil ettiğini ve tüm Orduluları gururlandırdığını söyledi.

Vali Düzgün, “Ercan Bayrak ve Fatih Başköy kardeşimizi tebrik ediyorum. Kütahya’da yapılan liselerarası yaş grubundaki şampiyonada Ercan Bayrak Türkiye birincisi oldu. Fatih Başköy de hem Denizli’de hem Yozgat’taki grekoromen güreş şampiyonasında önce Türkiye üçüncüsü sonra Türkiye ikincisi oldu ve güreş milli takım kampına çağrıldı. Ordu’dan da bir genç kardeşimizin milli takım kampına çağrılması bizim adımıza gurur verici. İnşallah bundan sonra uluslararası müsabakalarda da bu başarılarını sürdürür ve ilimize madalyalarla geri dönerler.” diye konuştu. Düzgün, başarılı sporcuları birer altın hediye ederek ödüllendirdi.

İl Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Yaşar, Sosyal Hizmetler bünyesindeki sporcuların çok güzel bir şekilde Ordu’yu temsil ettiğini söyleyerek, sporcuların başarısında emeği geçenlere teşekkür etti.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Genel Müdürlüğü‘nce gönderilen kol saatini, Vali Orhan Düzgün ve Vali Yardımcısı Salih Yüce, başarılı sporculara takdim etti.