Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Takıldı

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi‘nde bir iş yerinin duvarını yıkarak hırsızlık yapan şahıslar, güvenlik kamerasına takıldı.

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi‘nde bir iş yerinin duvarını yıkarak hırsızlık yapan şahıslar, güvenlik kamerasına takıldı.

Küçük Sanayi Sitesi 32. Blok‘ta bulunan Çelik Demir Ticaret adlı iş yerinin duvarını kırarak hırsızlık yapan şahıslar, güvenlik kamerasına takıldı. Kafalarına kar maskesi takarak hırsızlık yapan şahıslar, iş yerinde bulunan kasayı patlatarak, içinde bulunan 300 TL’lik madeni para ile fotoğraf makinesini ve bazı eşyaları aldı.

Sabah geldiklerinde durumu fark ettiklerini belirten iş yeri sahibi İbrahim Halil Daşcan, olayın, akşam iş yerini kapattıktan sonra hırsızlık yaptıklarını söyledi.

Daşcan, fotoğraf makinesindeki fotoğrafların manevi değerinin yüksek olduğunu belirterek, “Olay yerine gelen polisler, güvenlik kamerası görüntülerini alıp incelediler. Güvenlik kamerasında şahısların 3 kişi olduğunu tespit ettik. Şahıslar, yüzlerine kar maskesi takmışlar. Buradaki kasayı patlatmışlar. İçerisinde bulunan fotoğraf makinesi benim için çok önemli. İçerisinde çok güzel, bastıracağımız, manevi değeri yüksek resimler vardı. Sadece o resimlerimi versinler yeter.” diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.