Erzurum Ticaret Borsası’Na Tse-Iso-En 9001 Belgesi

Erzurum Ticaret Borsası (ETB), en gelişmiş kalite yönetim sistemi olan, “TSE-ISO-EN 9001” ile Dünya Kalite Birliği tarafından onaylanan “IQ TSE-EN –ISO 9001: 2008” kalite belgelerinin sahibi oldu.

“IQ TSE –EN - ISO 9001:2008” Kalite Yönetim Sisteminin, bir kuruluşun ürün ve hizmet kalitesinin sürdürülebilir hale getirilmesi ve veriler ışığında sürekli iyileştirilmesinin sağlanması amacıyla oluşturulmuş; uluslararası geçerliliği olan bir standart olduğu belirtildi.

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, yakalanan standart ile Erzurum için daha kaliteli bir hizmet vereceklerini belirterek, “Her şey Erzurum için, Erzurum en iyisine layık‘ felsefesiyle sürdürdüğümüz hizmetimizin kalitesini belgelemek için Türkiye’nin en güvenilir kalite güvence sistemi olan TSE-ISO-EN 9001’i almış olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. TSE-ISO-EN 9001 belgesi ile ETB’nin hizmet kalitesi de tescillenmiş oldu” dedi.

Hınıslıoğlu, “1 yıldan kısa bir süre içerisinde yaptığımız çalışmalar sonuçlarını verdi. Bu belge, gerek kurumsallaşma gerekse de AB standartlarına uyum sağlamak amacı ile alındı. Erzurum Ticaret Borsası , yaptığı faaliyet ve hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek bölgemizdeki aktif Borsalardan biri olduğunu kanıtlamış oldu. Üyelerimize verdiğimiz hizmetlerde görev ve sorumluluklarımızı her zaman yerine getirmeye çalışıyoruz. Şimdi TSE- ISO-EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi ile de bu hizmet kalitemizi belgelemiş olduk. Tabii bundan sonraki süreçte her zaman sürekli iyileşmeyi göz önünde bulundurarak kalite hedeflerimiz doğrultusunda üyelerimize en iyi hizmeti vermeye çalışacağız.” Diye konuştu.

Kaynak: İHA