Hamburg polisi dönerciyi bıçaklama anının

Almanya'nın Hamburg kentinde bir dönerciyi ağır yaralayan saldırgan polisin yayınladığı güvenlik kamerası kayıtları ile aranıyor.

Hamburg polisi dönerciyi bıçaklama anının
İddiaya göre 13 Şubatta meydana gelen olayda kimliği belirsiz bir şahıs bir gün önce dönerine az et koymasından dolayı tartıştığı dönerciyi birkaç bıçak darbesi ile ağır yaraladı.

Hamburg kentinin Eimsbüttel semtinde yaşanan olayın yayınlanan videosunda zanlının dükkana girmesini hemen ardından elini cebine atarak bıçağını nasıl cebinden çıkardığı görülüyor. 48 yaşındaki dönerciye arkadan saldıran şahıs bıçağını defalarca saplıyor. Yaralı adam bir bar taburesi ile kendini korumaya çalışıyor.

Saldırganın kaçmasının ardından ağır yaralı adam hastaneye götürülüyor. 12 Şubatta saat 21.40 sularından döner dükkanına iki kadın ve bir erkek arkadaşı ile birlikte gelen bir kişi dönerinde az et olmasından dolayı tartışma yaşanmıştı. Olaydan bir gün önce yaşanan bu tartışmanın ise bıçaklanmaya sebep olduğu tahmin ediliyor. Şimdi polis güvenlik kamerası kayıtları ile 20-25 yaş arasındaki 1,75 ile 1,80 boylarındaki zanlının peşine düştü