Alperenler Vali Sodan‘ı Ziyaret Etti

Geçtiğimiz günlerde yönetimi el değiştiren Adıyaman Alperen Ocakları, yeni yönetimiyle birlikte Adıyaman Valisi Ramazan Sodan‘ı makamında ziyaret etti.

Yeni yönetimiyle ziyaretlere başlayan alperen gençliği, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici‘nin ardından Vali Ramazan Sodan‘ı ziyaret etti. Vali Sodan‘a Besni üzümü takdim eden Alperen gençliğine, Vali Sodan da Safahat kitabı armağan etti.

Ziyaretlerinden ötürü alperen gençliğine teşekkür eden Vali Sodan, alperenlerin idealist bir dernek çatısı altından ülkenin gelişmesine katkı sağlamak için çaba sarf ettiğini söyledi. Vali Sodan, Alperenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Alperen Ocakları İl Başkanı Mehmet Yücel ise;"Genç kardeşlerimizi sokaklarda bekleyen tehlikelerin içinden alıp, Allah, Din, Peygamber, Vatan, Devlet ve Millet sevgisini yerleştirip, bu olgularımızı bizden almaya çalışanlara karşıda ayrıca mücadele veriyoruz. Eğittiğimiz genç kardeşlerimizin insanlığa hayırlı olabileceklerine inanıyorum" dedi.

Müslüman ülkeler üzerinde oynanan oyunların karşısında uyanık olunması gerektiğini ve bu konuda gençleri sık sık uyardıklarını dile getiren Başkan Yücel, "Kardeşi kardeşe kırdırmak isteyen mihraklara karşı her zaman mücadele ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA