Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü (son haberler)

Defne Joy Foster neden öldü?Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü. Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü hakkında haberler. Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü video izle. Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü video izleyin. Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü video haber izle. İşte Defne Joy Foster neden öldü? Def

Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü (son haberler)
Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü. Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü hakkında haberler. Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü video izle. Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü video izleyin. Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü video haber izle. İşte Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü son dakika haber

Son olarak "Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan Defne Joy Foster,İstanbulCaddebostan'daki evinde ölü bulundu.

Yok Böyle Dans programı yarışmacılarından sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster, Kadıköy'de bir arkadaşının evinde hayatını kaybetti. Caddebostan Tanzimat Sokak 7/5'teki evin, gazeteci Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'a ait olduğu öğrenildi.

İddiaya göre Kerem Altan ve Defne Joy Foster, Taksim'deki bir barda birlikte eğlendikten sonra Altan'ın Caddebostan'daki evine geldi. Bir süre sonra Foster, fenalaştı. Kerem Altan, Foster'a müdahale ederek elini yüzünü yıkayıp kendine getirmeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Foster'insağlıkdurumunun daha da ağırlaşması üzerine Altan, doktor çağırmak üzere evden ayrıldı. Altan eve geldiğinde ise Foster'in öldüğü fark edildi.

Kerem Halit Altan, Defne Joy Foster'ın ölümüyle ilgili ifade verdi

Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın öldüğü dairenin sahibi Kerem Halit Altan, polis merkezinde bilgisine başvurulmasının ardından serbest bırakıldı.

Caddebostan Tanzimat Sokak'taki daireden Defne Joy Foster'ın cesedinin çıkarılmasının ardından, ölü bulunduğu 3 katlı apartmanın çatı katındaki dairede oturan Kerem Halit Altan, polis nezaretinde Göztepe Polis Merkezine götürüldü.

Burada ifadesi alınan Altan, daha sonra serbest bırakıldı. Polis merkezine gelen Altan'ın 2 avukatI da, müvekkillerinin ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını belirttiler.

Bu arada, Defne Joy Foster'ın Kerem Halit Altan ve 2 arkadaşıyla dün gece Taksim'de bir barda eğlendikleri, daha sonra Altan ile Caddebostan'daki daireye geldiği belirtildi. Altan'ın burada rahatsızlanan ve burnundan kan gelen Foster için dışarı çıkarak, yakındaki bir klinikte doktor aradığı ancak bulamadığı, daireye geri döndüğünde de Foster'ı baygın halde bulduğu öğrenildi. Bunun üzerine Altan'ın ambulans çağırdığı, gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu ise Foster'ın öldüğünün anlaşıldığı bildirildi.

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

Annesi Türk, babası Amerikalı olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu. 2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu oldu.

İlk olarak Kral TV'de ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzun bir süre "Sihirli Annem" adlı dizide "Eda" karakterini canlandırdı.

Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sundu. Tv8'de yayınlanan "Bir İş İçin Lazım" adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Bunun dışında bir TRT programı olan "Çeyiz Şov"u sundu, NTV'de "Yeşil Ekran" kuşağında da sunuculuk yaptı.

Son olarak Acun Ilıcalı'nın sunup, yapımını üstlendiği "Yok Böyle Dans" adlı programa yarışmacı olarak katılmış ve geçen hafta yapılan oylama sonrası programa veda etmişti.
Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü (son haberler) DEFNE JOY FOSTER'IN KEREM ALTAN'LA SON GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO İZLE

Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü (son haberler) DEFNE JOY FOSTER CENAZE TÖRENİ - VİDEO İZLE

Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü (son haberler)  DEFNE JOY FOSTER CENAZE TÖRENİ - FOTO GALERİ

Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy öldü (son haberler) DEFNE JOY FOSTER'IN ANNESİ FENALAŞTI -
VİDEO İZLE


DEFNEJOY FOSTER'IN SON GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO İZLE