Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı 2011 - dinle

Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı beğenildi. Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı “Live it up” (Hayatını Yaşa) ile ülkemizi temsil edecek. Yüksek Sadakat Eurovision şarkısını sitemizden izleyebilirsiniz. Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı dinle..

Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı 2011 - dinle
Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı beğenildi. Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı “Live it up” (Hayatını Yaşa) ile ülkemizi temsil edecek. Yüksek Sadakat Eurovision şarkısını sitemizden izleyebilirsiniz. Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı dinle..

Özmakinacı, İngilizce şarkıların Eurovision platformunda daha başarılı olduğunu, yoksa Türkçe ile bir sıkıntıları olmadığını tüm Türkiye'nin bildiğini kaydetti.

Eurovision'da yarışmanın sanatçıların kendilerini geliştirmeleri için büyük fırsat olduğunu söyleyen Özmakinacı, grubun da yarışmayı kendini geliştirmede bir fırsat olarak gördüğünü aktardı.Serkan Özgen de yurt dışında mart ve nisan ayları boyunca Almanya başta olmak üzere çeşitli ülkelerde konserler vereceklerini belirterek, bunun şarkının tanıtımı açısından iyi bir çalışma olacağını söyledi.

YÜKSEK SADAKAT 2011 EUROVISION ŞARKISI - DİNLE

Yüksek Sadakat FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yüksek Sadakat VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

YÜKSEK SADAKAT VİDEO-1 İÇİN TIKLAYINIZ

Eurovision 2010 Lena (Satalite) - Manga( We Could Be The Same)

Sizce en iyi Eurovision şarkımız hangisi? (ANKET)

“Almanya'da Türklerin çok olması bir avantaj mı, bir de Almanya'nın bu yıl da aynı sanatçıyla katılmasını nasıl yorumluyorsunuz?” sorusuna karşılık da Özgen, Alman şarkıcının geçen yılki şarkısını çok beğendiğini belirterek, şöyle konuştu:

“Güzel ve dinleyenin kulağında iz bırakan bir şarkı. Sempatik de söylüyor İngilizce aksanıyla. Almanya'nın tekrar aynı şarkıcıyla katılması avantaj olabilir mi bilmiyorum. Ama burada önemli olan müziğinizle ne yaptığınız. Bildiğim kadarıyla bu yıl ülkeler jüriler belirlediler ve puanlar hem oylama hem de ülkelerin jürilerinden gelecek. Bazı yazılar okudum. 'Nasıl olsa Avrupa'da çok Türk var, bizim alacağımız puanlar bellidir' gibi bir yaklaşım var. Ben ona çok katılamıyorum, çünkü insanların telefon oyları kadar jürilerin de söz sahibi olduğu bir puanlama sistemi var. Salonda Türk vatandaşlarımızı bayraklarımızla görmemiz bizi ateşleyecektir.”

Grubun menajeri Afşin Akın da “Nasıl bir PR çalışması yapacaksınız?” sorusuna karışılık tanıtımın önemine işaret ederek, sosyal medyayı, özellikle Facebook ve Twitter'ı çok iyi kullanacaklarını söyledi. Akın, yarışmaya kadar 12 ülkeye gideceklerini, radyo-televizyon ve gazetelerde geniş bir şekilde yer alacaklarını kaydetti.

Grup üyesi Uğur Onatkut da annesinin 26 yıl önce Eurovision'a katıldığının hatırlatılması üzerine, “Annemin en büyük tavsiyesi 'Sakin olun, çok eleştiri olacaktır. Sadece işinizi yapın, işinize konsantre olun, başarılı olursunuz' şeklindeydi” diye konuştu.



TARKAN MUAMMASI

Şarkıcı Tarkan'ın Eurovision'da Türkiye'yi temsil etmek için 5 milyon dolar istediği yönündeki iddialara da değinen Şahin, "Kendisi bizden hiçbir şekilde 1 kuruş dahi para talep etmedi." ifadelerini kullandı.

Tarkan'la güzel bir dostluk kurduklarını ifade eden Şahin, "Kendisi bize her konuda yardımcı olacağını' söyledi. 'Size her konuda yardımcı olayım ama bu saatten sonra Eurovision'a katılmam olmaz' dedi. Ve kendisi bizden hiçbir şekilde 1 kuruş dahi para talep etmedi." şeklinde konuştu.

'Live it up' şarkısının bestecisi ve grubun basçısı Kutlu Özmakinacı ise konuşmasında şarkılarının hazır olduğunu ancak güzel olmasının yetmeyeceğini bahtının güzel olması gerektiğini ifade etti.

Özmakinacı, "Bu kendi bestemiz olduğu için parça üzerinde yorum yapmam doğru olmaz. Parçamızın adı, "Live it up" ve anlamı ise hayatını yaşa, umarım bu parça yarışmadan alnının akıyla çıkar." diye konuştu.