AK Parti Genel Meclisi Grubu, köy ziyaretlerine devam ediyor

Temmuz ayından bu yana köy ziyaretlerini aralıksız sürdüren İzmir İl Genel Meclisi AK Parti Grubu; Tire, Torbalı ve Küçük Menderes Havzasındaki köyleri ziyaret etti. Ziyarette İl Özel İdaresi‘nin hizmetleri ve köylerin problemleriyle ilgili görüş alışveri

AK Parti Genel Meclisi Grubu, köy ziyaretlerine devam ediyor


AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçioğlu, Torbalı İlçe Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve meclis üyelerinin de bulunduğu ziyaretlerde konuşan İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nazmi Kalyoncu, “Bizim işimiz halkımızla birlikte olmaktır. Milletimizin geleceği için çalışmak, en güzel hizmetleri yapmaktır” diyerek köylere yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını söyledi.
İl Genel Meclisi Grubu olarak köylerdeki sıkıntıları yerinde tespit etmek ve çözmek için İzmir’in her karışını dolaştıklarını ifade eden Kalyoncu, tespit ettikleri konulardaki problemleri en kısa zamanda çözüme ulaştırdıklarını anlattı. Devlet Su İşleri’nin Torbalı ve Küçük Menderes Havzasında sondaj çalışmalarına getirdiği kısıtlama, ziraatla uğraşan köylülerin sulama problemini hat safhaya çıkardığını tespit ettiklerini hatırlatan Kalyoncu, “Giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunduk. Çözüm aşamasına gelindi. Tire’ye bağlı Eskioba, Eğridere, Yenişehir, Kurşak, Dereli ve Alacalı köylerinde DSİ’nin yaptığı dere ıslah çalışmasını köylülerle yerinde tespit ettik. Gördes projesi çerçevesinde sulamaya yönelik yeni göletlerle ilgili müjdeleri köylülerimize verdik. Köylülerimiz başta Çevre Bakanımız Veysel Eroğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.” dedi.

Torbalı köylerindeki yol genişletme çalışmalarının da mutlu sona ulaştığını söyleyen Kalyoncu, Torbalı’ya bağlı Korucuk, Dağteke ve Helvacı köy yollarının genişletilmesi ile ilgili sorunlarını il özel idaresine yaptıkları girişimlerle çözüme ulaştırdıklarını hatırlattı.