Şırnaklılar, Mardin Emniyet Müdürü Kara'yı Ziyaret Etti

Mardin Emniyet Müdürlüğü`ne atanan Derviş Kara, Şırnaklı hemşehrilerini ağırladı.

Şırnaklılar, Mardin Emniyet Müdürü Kara'yı Ziyaret Etti

Aralarında Şırnak’ın Uludere Kaymakamı Naif Yavuz, İlçe Emniyet Amiri Yusuf Yüksel, Şenova Belediye Başkanı Sabri Babat, Hilal Belediye Başkanı Cafer Benek ve Uludereli işadamlarından oluşan 20 kişilik heyet Derviş Kara’yı Mardin Emniyet Müdürlüğü`ndeki makamında ziyaret etti.

Hemşehrilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mardin Emniyet Müdürü Derviş Kara, Şırnaklı olarak Mardin’de görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Kara, “Yüklendiğim bu hassas, şerefli ve ağır sorumluluğun bilincindeyim. Bu makamlar hizmet etme makamıdır. Biz burada yaşayan insanlarımızın refah bir ortamda yaşamasını, çalışan insanların güvenli bir ortamda çalışmasını, okuyan evlatlarımızın huzurlu bir ortamda okumalarını sağlamak için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Bu ülkenin her karış toprağında görev yapmak benim için bir şereftir. Şırnak’tan da müdür çıkar, vali çıkar. Hepsinin amacı da bu ülkeye hizmet etmektir.” dedi.

Uludere Kaymakamı Naif Yavuz ise Şırnak halkının kendi bağrından çıkmış bir emniyet müdürü ile gurur duyduğunu ifade etti. Uludere ilçesinde bir araya gelen iş adamları belediye başkanları ve kanaat önderleri ile birlikte emniyet müdürüne vefa ziyaretinde bulunduklarını belirten Yavuz, “Ülkenin her karış toprağında kutsal görev anlayışı ile hizmet ediyoruz. Uludere halkı hemşehrileri ile gurur duyuyor. Onların selamını vekâleten ben getirdim. Onlar da burada olmayı çok istiyordu." diye konuştu.