Sokakta Çalışan Çocuklara Yönelik Kurs Düzenlendi
Erzurum’da sokakta çalışan çocukların topluma yeniden kazandırılması amacıyla Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube müdürlüğü’nce yürütülen ‘Yarınlarımıza Emniyetle Koşuyoruz’ projesi kapsamında bağlama, halko yunları, buz hokeyi ve bilgisayar işletmenliği kursları düzenlendi.

Proje kapsamında sürdürülen çalışma çocuklarla sınırlı olarak bırakılmadan ailelere ziyaretler yapılarak bilinçlendirme ve çocukları çalıştırmama noktasında yönlendirildi.
Projenin 2011 yıl sonu itibariyle sona ereceği bilirtilirken, sokakta çalışan çocukların rehabilitasyonu için projenin konunun uzmanları olan Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan, ÇODEM’e devredileceği bildirildi
Çocukları ÇODEM’de kurs gören velilerden Sadık Kandil, Mehmet Kara, Erol Kara, ve Sebahattin Kara, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız’ı makamında ziyaret ederek çocuklarla ilgili sorunların çözümüne katkılarından dolayı teşekkür etti
